Hugo Boss Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 mám problém se saxem, chci ho prodat, ale začal blbnout volnoběh.... motor 1.4 r.v.96 , když nastartuji studený auto, chytne bez problému ale po chvilce zdechne... když nastartuji znovu, hned zase chytne . Když ho podržím , běží bez problému. Po zahřátí už volnoběh drží, ale třeba někdy po minutě zase zdechne... nemá s tím někdo zkušenosti, jaké čidlo vyměnit , nebo co tak nejvíc odchází...? Citovat
kujon106 Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 asi nejvíce váha vzduchu, u mojí 1.4 to dělala právě ona. Je to nahoře na sání na levym boku. Co sem tak v servisu slyšel, když mi to vyměňovali, tak prej bolest těhle aut. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Hmo copak je to za motorek?TU s SPI?...tam bych se zkusil podivat na krokový motorek...pač ty SPI váhu vzduchu neměli...tam hlavní veličinou jsou otáčky a poloha š.k.... Citovat
kujon106 Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Saxo z roku 96 bude mít na 100% 1.4vícebod TU3JP (KFX), stejnej jako sem měl já ve 106 Citovat
Neon Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Já bych taky začal u krokáče ... A co lambda? Ta taky může udělat podobnou neplechu... Citovat
Hugo Boss Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 díky za rady... udělám foto motoru aby bylo jasno:super Citovat
kujon106 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 U mě to bylo toto, vyzkoušej, uvidíš Citovat
Hugo Boss Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 kujon, dík, taky jsem to podetříval :-d ale radši se zeptám, přecijenom s tím už někdo mohl mít zkušenosti :-) Citovat
kujon106 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 nz. A cuká ti to auto při jízdě/zdechává? Mě to právě dělalo tohle - kolísaly otáčky, plus to co jsem psal v minulý větě. Pátral sem celkem dlouho, co by to mohlo býti a dozvěděl jsem se že buďto vyčistit/novej ten krokovej motorek, nebo voda v benzinu (na to mi někdo doporučil tam nalejt velfobin), vadná lambda, nebo právě tahle váha vzduchu. Citovat
Hugo Boss Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 nee , jede to normálně, ale když vyřadím a nechám to na volnoběh běžet, chvilku to jde a pak zdechne... když je to studený, zdechne to na volnoběh hned jak to nastartuju, ale když ho držím pod plynem, je vše ok Citovat
kujon106 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 hmm, tak to nevím, no ale určitě to bude něco z výše jmenovaných zkus a uvidíš sám nebo zkus pohledat ještě tady v sekci servis, třeba to tam někde je... Citovat
Peti Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Já bych vsadil pantofle na krokáč.Jsou to potvory,mám ho taky špatnej ale přes léto to musí vydržet nastavil jsem ho růčo a odpojil:DTed stačí nastartovat s kapkou plynu trošku to nechat ohřát a je to ready..:mrkskoro jako škodovka:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.