Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám problém se saxem, chci ho prodat, ale začal blbnout volnoběh....

motor 1.4 r.v.96 , když nastartuji studený auto, chytne bez problému ale po chvilce zdechne... když nastartuji znovu, hned zase chytne . Když ho podržím , běží bez problému. Po zahřátí už volnoběh drží, ale třeba někdy po minutě zase zdechne...

nemá s tím někdo zkušenosti, jaké čidlo vyměnit , nebo co tak nejvíc odchází...?

Odesláno

asi nejvíce váha vzduchu, u mojí 1.4 to dělala právě ona. Je to nahoře na sání na levym boku. Co sem tak v servisu slyšel, když mi to vyměňovali, tak prej bolest těhle aut.

Odesláno

nz. A cuká ti to auto při jízdě/zdechává? Mě to právě dělalo tohle - kolísaly otáčky, plus to co jsem psal v minulý větě. Pátral sem celkem dlouho, co by to mohlo býti a dozvěděl jsem se že buďto vyčistit/novej ten krokovej motorek, nebo voda v benzinu (na to mi někdo doporučil tam nalejt velfobin), vadná lambda, nebo právě tahle váha vzduchu.

Odesláno

nee , jede to normálně, ale když vyřadím a nechám to na volnoběh běžet, chvilku to jde a pak zdechne... když je to studený, zdechne to na volnoběh hned jak to nastartuju, ale když ho držím pod plynem, je vše ok

Odesláno

Já bych vsadil pantofle na krokáč.Jsou to potvory,mám ho taky špatnej ale přes léto to musí vydržet nastavil jsem ho růčo a odpojil:DTed stačí nastartovat s kapkou plynu trošku to nechat ohřát a je to ready..:D:mrkskoro jako škodovka:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...