Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Telefony taky neumějí dát matematickou přednost násobení před sčítáním ani PC pro zajímavost -(

jo na telefony sem zapomel to se omlouvam, co se PC tyce, tak me to pocita jak ma, akorat si vzpominam, ze kdyz sem mel Widlowsy tak sem mel nastavenou vedeckou kalkulacku.

2 Prema > uz poctvrte mam vysledek 652,4

Odesláno
Původně zaslal: buml

Telefony taky neumějí dát matematickou přednost násobení před sčítáním ani PC pro zajímavost -(

jo na telefony sem zapomel to se omlouvam, co se PC tyce, tak me to pocita jak ma, akorat si vzpominam, ze kdyz sem mel Widlowsy tak sem mel nastavenou vedeckou kalkulacku.

jo s profi kalkulačkou,já to bohužel počítal s obyč.....a nerozdělil ty dva výsledky.....tak sorry...

Odesláno
Původně zaslal: Přema

jo s profi kalkulačkou,já to bohužel počítal s obyč.....a nerozdělil ty dva výsledky.....tak sorry...

stanou se i horsi veci, pokud nejde vo prachy nebo trebas o rozmery baraku:aut

[upravil dne 21/6/08 buml]

Odesláno

Původně zaslal: Neon

LG KG970 bohužel JO a pěkně mě to sštve ... ;) To jenom pro upřesnění, že už je zase o krůček pokročilejší doba ... ;)

Proč tě to štve?

[upravil dne 21/6/2008 Rebik]

Protože když jsem si například na nokii počítal svou provizi, tak jsem udělal 50+30+30*50 a jelo to, tak, jak jsem potřeboval (matematicky blbě po sobě -> nedalo se přednost násobení, ale tak jsem to přesně potřeboval), teď mi to nejprve vynásobí ... Takže menší zdržení je dát vždy při sčítání rovnítko ... To je jenom jedna z blbin, která mě na mym novým mobilu štve ... proto půjde asi do kopru;)

PS.: pardon za soukromé \"postěžování si\"

Odesláno

16*25,4+2*205*60/100=652,4mm

16x25,4=406,4

2x205x60/100=246

406,4+246=652,4

jo vím...a napadlo tě hned že to máš rozdělit???? já už mám po škole 20 let a tohle mi bohužel vypadlo.....prostě jsem o tom nepřemyšlel,bral jsem to jako vzorec a tak jsem ho i bral....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

16*25,4+2*205*60/100=652,4mm

16x25,4=406,4

2x205x60/100=246

406,4+246=652,4

jo vím...a napadlo tě hned že to máš rozdělit???? já už mám po škole 20 let a tohle mi bohužel vypadlo.....prostě jsem o tom nepřemyšlel,bral jsem to jako vzorec a tak jsem ho i bral....

ne, prvni sem vzal bez vahani kalkulacku a vyslo mi to jak ma, az pak sem premejslel, proc ti to vyslo jinak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...