argoo Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Vazene forum, caka ma neprijemna robota - rozobrat packu na ovladanie svetiel, smeroviek. Nejako zblbla, lebo po vypnuti smeroviek v nej dochadza asi k zakmitu. Z pabubky pocut cvakat rele, asi z BSI, prestane len ked najdem presnu nulovu polohu packy, niekedy len ked ju drzim v ruke. Smerovky pritom ale nesvieta. Prosim o radu, na co si dat pri rozoberani pozor, aby som ju aj zlozil. Je to model s BSI, s hmlovkami, packa je rovnaka napr. aj na P406. Dakujem Citovat
argoo Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 vyriesene, nebol to nakoniec ziaden problem, jednoducha demontaz, jasna zavada a za 20 min bola opat v aute Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Mohl jsi to nafotit--i pro nás,co máme z el.poruch obavy.... Citovat
argoo Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 nafotil som to pre istotu, ked som este nevedel do coho idem, vecer tu hodim nejake fotky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.