Kekros Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 chtěl jsem se zeptat- když jsem vzadu vyměnil pakny v bubnách a sešteloval ručku, tak to brzdily obě kola stejně. Ale asi po měsící brzdí zase jedno kolo víc jako tomu bylo předtim. Myslim brždění na ručku, ne provozní brzdy! Jsou tam starý lanovody tak jestli to je tim ? Jetli se to tu řešilo tak se nezlobte. Citovat
pastorek Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Môže to byť lankami alebo únikom brzdovej kvapaliny. Často sa stáva že po výmene pakní alebo bubna začne tiecť brzdový valček. Vo vnútri valčeka sa vytvoria usadeniny z obrusu gumičiek. Po montáži nových pakní je piestik vtlačený hlbšie do valčeka a gumička môže byť na tých usadeninách. Dá sa to vyčistiť a pretesniť. Pozri či tá brzda nieje mokrá od kvapaliny. Viaznúce lanko by bolo poznať hneď, nie až po mesiaci, ale možné to je. Citovat
Kekros Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 válečky se dávali nový s paknama dak doufam, že to tim nebude . Jinak ty starý tekli přesně jak říkáš a jeden lanovod byl kvůli tomu zarezlej, ale ten se rozhejbal při výměně. Jinak je tam skoro všechno původní. Možná by bylo na čase to vyměnit. Musim totiž tu ručku zatahovat do neskutečný výšky, aby to v kopci nezačlo couvat Citovat
oddie Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Lanovod zarezlej? Proč tam něco takovýho necháváš, vždyť oproti ostatním věcem už stojí pakatel... zarezlej se nikdy nerozhejbe, to přesně je akorát o tom, že se do toho za chvíli poleze zas. Citovat
Kekros Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 v tu chvíli jsem to nevěděl, že je zarezlej. Až když jsem měnil pakny rozebral to tak jsem to viděl. Jinak to budu měnit neboj Citovat
Durko Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 nie su tam automatické excentre? ak jeden zostane visieť tak to ťiež môže robiť. popripade ak nefunguje ako má Citovat
Kekros Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Durko: ted nevim jestli myslíš něco jako ten samonastavovák nebo co to je, ale to tam nový nemam, tak je to taky možný, že by to bylo tim. Kdo ví, uvidim po výměně lanovodu, jen jsem chtěl vědět jestli to může dělat to Citovat
Durko Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Kekros Durko: ted nevim jestli myslíš něco jako ten samonastavovák nebo co to je, ale to tam nový nemam, tak je to taky možný, že by to bylo tim. Kdo ví, uvidim po výměně lanovodu, jen jsem chtěl vědět jestli to může dělat to ano myslel som samonastavovák. ja to vždy čistím lebo sa mi už stalo že mi to zablblo. môže sa zaseknúť alebo nedržať obidve varianty sú zle. švagor si na fiate dal robiť brzdy zle mu spravili samonastavováky a ked zničil na nábojoch abs tak + 4000 za nové náboje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.