Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nevíte:Tlumící materiál do interiéru.

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju tlumící materiál do interiéru tuším,že se jí říká ANS je to takovej molitan a vodoodpudivý.Používá se taky na stěny studií a pod.Navíte někdo,kde v Praze a za kolik se dá pořídit?:

Odesláno

Díky.Zejtra si tam skočim,jsou taky na Žižkově.Ve Slovenským Tuningu byla ta ANS deska 1m za 90sk tak jsem dost zvědavej kolik za to budou chtít u nás.:D

Odesláno

No vida,tak jsem byl dnes v Bořivojově ulici č.57 Mega Store což je zastoupení fa.Dexon.Dostal jsem zdarma katalog ,no a když jsem do toho nakouk a našel jsem si tu desku tak jsem se nestačil divit.Tlumící panel s povrchovou úpravou jehlan 0,7x1m stojí 490kč a s vlnkou tentýž rozměr 290kč.Za lepší molitan se mi to o proti Slovenským prodejcům zdá teda dost.To vypadá,že by mě kufr vyšel tek na bůra.

Nemá někdo ještě jinej nápad,kde a levnějc to sehnat?

Pokud neuspěju,tak asi nezbyde nic jinýho než zajít do stavebnin.A nemusí to bejt zrovna skelná vata.Kritéria jsou jasný-nehořlavý materiál-vodoodpudivý a pohlcující zvuk-cena.

Jinak MK 405 dík alespoň někdo měl snahu mi píchnout.:D

Odesláno

Co chceš vlastně tlumit?, třeba ti pak někdo poradí lepší matroš.

Já jsem tlumil ladˇák : za zadní sedadla molitan (baumax 1cm tl. x 2m x 1m cca 200,-) a nad ladák 2cm tlustou gumu. docela to pomohlo

Odesláno

Co chci vytlumit?Mezi motorem a kabinou mi chybí v motorovém prostoru ten tlumící dekl.Potom chci vytlumit dno kufru,boky,plato pod zadnim oknem a zadní opěradlo z kufru i kabiny.Pod zadní sedačkou a podlahu včetně stropu.

Na závěr jako chu?ovku,až budu mít repro tak se pustim do dvéří.

Chci si totiž udělat i nové čalounění dveří,takže budu taky shánět modrou potahovou látku.

Asi ti toho příde moc, ale když už to bude všechno dole tak to chci udělat komplet.Samo,že nejdřív jedno potom druhý.Chci mít přehled o materiálech,abych to pak nehonil na poslední chvilku.:DDíky MK405

Odesláno

No vim, že to není příliš elegantní, ale jako tlumící matroš se daj použít i ty papírový plata od vajec ;) Fakt to funguje :D Anebo jsem byl v jednom radiu a tam měli na stěnách ještě jinou vychytávku !!! Novinovej papír natrhanej na malinký kousky a to pak pistolí nastříkáno ve 2 cm silný vrstvě na zeď :D:D Ale asi se to bude drolit :P

Odesláno

Zajtra se podívám do Bauhausu.Půjdu po normální stavební izolaci.Kritéria jsou jasný-vodoodpudivý,nehořlavý a pohlcující hluk círka 1-2cm silný materiál.Popřípadě můžu dát dvě vrstvy na sebe.

A hlavně,aby to nebyla skelná vata.Jednou jsem s ní dělal v létě,když se člověk potí a všude se práší tak jde o nezapomenutelný zážitek.Zvláště pokud se s ní dělají podhledy,což znamená s rukama a vatou nad hlavou.:D:D:D:D:D:D

Odesláno

tak mám tady ještě jeden tip: vatelín, mám dojem že se to dávalo do bundy, taková bílá molitanovata, ale jako zvuk. izoloci to chválí.

Až něco koupíš tej vědět atˇmáme přehled čím se dá ještě tlumit.mk

Odesláno

Ja jsem tlumil dvere a nektere casti interieru Tappajomatem a byl jsem docela spokojenej. Musis ale brat taky v uvahu to, ze ten tlumici material taky neco vazi. Specielne Tappajomat (ano, rika se mu tak, protoze ho prodava Tappaja) neni zrovna nejlehci. Ja si dal na dverich opravdu zalezet a ted jsou tak skoro jednou tak tezke, nez byly. Pokud to vezmes podctive od podlahy az ke stropu, bude to efekt, jako bys vozil v kufru permanentne mrtvyho chlapa :D Pokud teda mas nejaky slabsi motor, mohlo by to byt znat na jizdnich vlastnostech. Bacha na to! Muzika prece jen neco vazi! :P

Odesláno

Byl jsem v Bauhausu a tam maj jen izolaci Rockwool.Má všechno co potřebuju vodoodpudivost,paropropustnost,pohlcuje hluk ale tlouš?ka je min.2,5cm trošičku škrábe ale klasická skelná vata to nejni.

No a hlavně,právě,že je docela těžká!

Jak na něco kápnu tak dám vědět.A díky za info o vatelínu to se hodí na zahnutý a kulatý místa.:D

Odesláno

Jasně Rockwool je podle reklamního letáku sopečnýho původu nebo tak nějak.Firmu Mikra jsem si taky už proklep,ale hledám něco stejně kvalitního ale levnějšího.Čekal jsem,že ve stavebninách bych našel dobrý a levnější materiály kde se to bere na velký metry než matroš přímo na auto,který jsou podle mýho zbytečně dost drahý.Fakt je,že nestíhám!Po práci jezdím domu bourat stodolu.Ze žuly.60cm zdi.Krumpáčem to rozebírám a kolečkem ty šutry vozim na hromadu z čehož vyplívá,že absolutně nestíhám vokukovat Hypermarkety a stavebniny za což se omlouvám.Kdybych měl čas tak to mam všechno zjištěný do tejdne.Takle to ale vázne.Bohužel.:(

Odesláno

Janherciku,kamaráde já se žuly zbavovat nebudu.Dělám z ni terasy páč jsme krapet ve stráni.Budu z toho stavět zeď kolem pozemku,shody v zahradě,část dvora a hlavně výjezd.Málem bych zapoměl taky,až dobourám tu stodolu tak na tom místě postavím baráček a spodek bude hádej z čeho.No a garáž s dílnou a kovárnou chci taky ze žuly.Jenže na tom místě stojí stará chalupa,kde bydlíme než postavim nový,takže práci mám tak na 200let a kamení je málo.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...