Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Durko

konkrétne som citoval s :LOCTITE HIGH-TEMP RTV SILICONE ktoru mi odporučili v predajni.

dal som tam menej ale neviem si predstaviť tu spotrebu v nejakom servise ak by tam dávali také množstvo.

zatial drží

Tie 4 mm tam mohlo byť uvedené ako maximálna hrúbka pri náhrade tesnenia. Temer všetky tieto tesniace tmely sú robené na bázi silikonu. Ten vytvrdzuje pôsobením vzdušnej vlhkosti čo pri väčšej hrúbke spôsobí že povrch vytvrdne a stred zostane tekutý.

Odesláno

a moze mat povrch motora(okrem oblasti vyvodu vyfukovej rury)viac ako 100 stupnovC?ved to cele chladi voda.

este dotaz: zhanam najaku vazelinu na navazelinovanie horucich spojov.napr.vyfukove potrubie.cidlo ABS,a pod.mam doma vazelinu s pomiesanu s jemnym medenym praskom.myslite ze by mohla byt dobra na tieto veci?alebo rovno tie sroby vymenit za nerezove?

Odesláno

takze je to predsa olejova vana.po umyti motora som nastartoval a olej zacal slzit na dvoch imbus sroboch v rohu blizko spoju prevodovka-motor.z klukovky to nebude,lebo po odstraneni takeho pliesku na 3 sroby sa objavilo ozubene kolo asi zotrvacnik a priestor pod nim bol suchy.vana je utesnena nejakou bielou hmotou ale asi okolo srobov toho tesnidla dali malo.

Odesláno

Jo, takze som povedal dobre :D

Daj tam tesnenie v kombinacii s tym silikonom cervenym a mas pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...