pastorek Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Durko konkrétne som citoval s :LOCTITE HIGH-TEMP RTV SILICONE ktoru mi odporučili v predajni. dal som tam menej ale neviem si predstaviť tu spotrebu v nejakom servise ak by tam dávali také množstvo. zatial drží Tie 4 mm tam mohlo byť uvedené ako maximálna hrúbka pri náhrade tesnenia. Temer všetky tieto tesniace tmely sú robené na bázi silikonu. Ten vytvrdzuje pôsobením vzdušnej vlhkosti čo pri väčšej hrúbke spôsobí že povrch vytvrdne a stred zostane tekutý. Citovat
dodino Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 a moze mat povrch motora(okrem oblasti vyvodu vyfukovej rury)viac ako 100 stupnovC?ved to cele chladi voda. este dotaz: zhanam najaku vazelinu na navazelinovanie horucich spojov.napr.vyfukove potrubie.cidlo ABS,a pod.mam doma vazelinu s pomiesanu s jemnym medenym praskom.myslite ze by mohla byt dobra na tieto veci?alebo rovno tie sroby vymenit za nerezove? Citovat
oddie Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Jo, ta měděná pasta zpravidla bývá vysokoteplotní, dělá se to i ve spreji. Citovat
dodino Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 takze je to predsa olejova vana.po umyti motora som nastartoval a olej zacal slzit na dvoch imbus sroboch v rohu blizko spoju prevodovka-motor.z klukovky to nebude,lebo po odstraneni takeho pliesku na 3 sroby sa objavilo ozubene kolo asi zotrvacnik a priestor pod nim bol suchy.vana je utesnena nejakou bielou hmotou ale asi okolo srobov toho tesnidla dali malo. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Jo, takze som povedal dobre Daj tam tesnenie v kombinacii s tym silikonom cervenym a mas pokoj. Citovat
Durko Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 pokial davaš nejakú pastu tak by mala byť nanesená aj okolo otvorov a nie len vonkajší obvod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.