Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Umístění dětské autosedačky

Umístění dětské autosedačky  

1. 1. Umístění dětské autosedačky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda, TADY jsem se dočetl, že podle průzkumů v jůesej je nejlepší místo pro umístění dětské autosedačky na zadních sedadlech uprostřed. S tímto argumentem přišla jako první nějaká paní z diskuse kde brouzdá moje manželka a že prý by to měly všechny báby přestavět. A já se ptám, co vy na to?

IMO je to trošku ukvapený závěr bez analýzy situace. Moje autosedačka má možnost připevnění za 3bodový pás nebo za 2bodový. Nemám isofix. Ale přijde mi lepší ji dát za 3bod na stranu, nežli za 2bod doprostřed. Navíc si nejsem jist, zda isofixový madla jsou na sedadlech uprostřed (stejně isofix nemám).

Má někdo z vás jiný názor?

Odesláno

No třeba 406 má tříbodový pás i uprostřed. Něco na tom asi bude, protože pokud se něco stane, tak to dítě sice zachytí autosedačka, ale oproti umístění na straně nemá uprostřed dítě žádnou překážku ( přední sedačku s opěrkou hlavy).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...