Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, můžete mi prosím někdo poradit, mám 607, 2,2 HDI, 98 kw, r.v 2001 a přestal mi fungovat ovladač oken + zrcátek u řidiče, ale svítí a taky nejde centrál ani dálkové ovládání. Může to být spojené s ovládačem oken? Myslím si,že když vyměním ovladač, tak by to mělo všechno fungovat,ale nejsem si jistý,jestli je chyba v ovladači oken.:( Prosím poraďte.

Odesláno
Původně zaslal: VILÍK

Ahoj všichni, můžete mi prosím někdo poradit, mám 607, 2,2 HDI, 98 kw, r.v 2001 a přestal mi fungovat ovladač oken + zrcátek u řidiče, ale svítí a taky nejde centrál ani dálkové ovládání. Může to být spojené s ovládačem oken? Myslím si,že když vyměním ovladač, tak by to mělo všechno fungovat,ale nejsem si jistý,jestli je chyba v ovladači oken.:( Prosím poraďte.

mrkni na kabely v pruchodce mezi kastli a dveřmi , jestli jsou pod proudem

Odesláno

Presne tak.

Byva castim problemom. Medzi dverami a kasnou mas taku gumu, husi krk ... V tom byva casto problem. Casto sa tam kable prederu. Tade idu kable aj k motorceku centralu. Tj sa kludne mohol predrat aj ten. To znamena ze ked nejde jeden motorcek, central nezavre.

Takisto najskor skontroluj konektor v dverach. Skus pozret dvere kable jak su tam. Proste si rozober dvere.

Odesláno

To vsechno uz jsem zjistil a vsude jde proud. Na diagnostice mi rekli,ze to nekomunikuje s jednotkou. Ovladac okna u spolujezdce ale funguje. A jeste mi nejde,kdyz dam zpatecku a smerovku,naklopit zpetak. Fakt uz nevim co mam delat. Ale i tak vam moc dekuji.

Odesláno

To vsechno uz jsem zjistil a vsude jde proud. Na diagnostice mi rekli,ze to nekomunikuje s jednotkou. Ovladac okna u spolujezdce ale funguje. A jeste mi nejde,kdyz dam zpatecku a smerovku,naklopit zpetak. Fakt uz nevim co mam delat. Ale i tak vam moc dekuji.

to vypada na nejakou vadu jednotky , nedostala se tam voda?

Odesláno

Tak to nevim,necham to premerit,ale kdyz proud jde vsude,tak by ta jednotka mnela byt dobra,nebo ne? moc tomu nerozumim. Ale dekuji. Jak na neco pridu,tak se ozvu.:papa

Odesláno

Tak to nevim,necham to premerit,ale kdyz proud jde vsude,tak by ta jednotka mnela byt dobra,nebo ne? moc tomu nerozumim. Ale dekuji. Jak na neco pridu,tak se ozvu.:papa

ta jednotka je zvlastni a ma svuj rozum , spousta lidi se tady uz sni natrapila

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Když jsem auto koupil, asi po roce, za velkého vedra a sluncesvitu mi přestala fungovat tato \"lodička\". Tehdy mi ji vyměnili v záruce, od té doby funguje.

Lodička - to je ten ovládač, co je na dveřích - v servisu tomu tak všichni říkali. Prostě nepřežil jak pálilo slunce, asi 80 st.C. Možná máš ten samý problém.

Odesláno

Ahojte. Je tady nekdo z moravskoslezskeho kraje a okoli,kdo ma 607 a je ochoten vyzkouset,jestli je ta ma lodicka opravdu spatna? Nechtel bych ji koupit a pak zjistim,ze problem je nekde jinde. Predem moc dekuji.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hojte kluci. Neporadíte,kde bych koupil lodičku do 607? V peugeotu mi řekli,že za to chtějí 15tisíc.Zdá se mi to strašně moc,ale vím,že to je vlajková loď. Prosím poraďte? Děkuji.

Odesláno

Mi tenkrát říkali kolem 7 t., ale bylo to na záruku. Myslím, že seženeš snadno, bourané 607 existují. Kdysi dávno mi jednu bouranou nabízel Leggatstreetcars.

[upravil dne 27.7.2008 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...