Fusion Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Prosím nedoporučil by někdo program na správu xml feedů? Budu jich mít víc a pomohl by nějakej program, kterej nevím jestli existuje, pro celkovej přehled tak, abych se při změně některých údajů nemusel hrabat přímo v kódu. Ty feedy umím v pohodě udělat, jen mě jde o zjednodušení celýho procesu a pozdější úpravy. Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Ještě se zeptám jinak. Jde nějak pohodlně převést databázi sql (oscommerce) na xml soubor? Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Pry by to melo umet primo mySQL je na to prikaz, ale nevim jaky, zkus pohledat v googlu - snad na to nejak prijdes. Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Už to zkoumám celej den a ještě sem na to nepřišel. V PHP MyAdmin je možnost exportu do několika formátů včetně XML. Ten XML bohužel jen u exportu celé databáze, ne jednotlivých tabulek. To můžu exportovat třeba do CSV ale to mě nijak nepomůže, nebo aspoň sem zatím nepřišel na to co s tím. Při nejhorším to udělám z té kompelt databáze, jenom budu hodně mazat a Dreamwaever mě přejmenuje všechny značky jedním kliknutím, to je v poho. Našel sem i nějakej program ale to chce se s ním naučit pracovat a na to taky čas nemám. mysqldump --xml -u username -p databasename [tablename] > filename.xml mě napíše Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /www/myadmin/libraries/import/sql.php on line 136 Citovat
Pata Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Fusion: ze by velka tabulka? Pokud to mas na lokale, tak si zvetsi maximalni cas vykonavani v tom sql.ini Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Jojo ta tabulka Products je dost velká. Přístup k databázi mám přes PHP Myadmin v browseru, nevím kde ten čas změnit. Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Tak na to existuje contribution. Mám dojem, že ty kontriby umí snad aji uvařit oběd a natočit pivo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.