Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: čakom

To jsem našel v čr na prodej nebo hodně podobný ted nevím.

je to dost mozny...obcas na netu najdu zajinave kousky k prodeji...ale stejne nei nad to si to upravit sam...clovek pak z toho ma vetsi radost a vic se zžije s autem...:super

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

je to dost mozny...obcas na netu najdu zajinave kousky k prodeji...ale stejne nei nad to si to upravit sam...clovek pak z toho ma vetsi radost a vic se zžije s autem...:super

Nemůžu ji najit. včera sem na to narazil náhodou.

jj když si to uděláš sám tak je to lepší pocit.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Docela jo, akorat to vytazeni blatniku je takovy divny a ty uni prahy uz jsou taky dost ohrany...

to jo mas pravdu...znam i povedenejsi kousky...zrovna pred nedavnem jsem videl na netu jednu 406,ale to fakt mi srdce zaplesalo kdyz jsem ji videl...skoda,ze nemuzu najit odkaz abych se podelil...nebylo to nic prehnaneho...zavareny kliky,vepredu naraznik s velkou tlamou s tahokovem,svetle modra metaliza s perleti 17tky kola atd,ale tak spatne se to popisuje to by musel clovek fakt videt...

Odesláno

Původně zaslal: Free-style

Nemůžu ji najit. včera sem na to narazil náhodou.

jj když si to uděláš sám tak je to lepší pocit.

v pohode,kdyz se ti to pevede najit ok a kdyz ne tak ne...me se libej kolikrat ty tuneri na srazech jak hrde stojej u auta,ale pritom si to nechali delat od nekoho jineho...clovek pritom preci i prijde na spousta veci jak fungujou a na dalsi vychytavky...nedavno jsem pri otaceni na polnacce docela slusne sejmul predni naraznik o urizlou trubku v zemi..kdo by to taky tam cekal,ze?...preskli mi ty plastovi mrzky v nem a prava strana byla docela nic moc...tak jsem to sundal...zabrousil,vykytoval,vzal plnicem, zakladovkou a striknul do barvy..misto plastu jsem dal tahokov a bylo vyhrano...muzu rict,ze se mi ted ten naraznik libi mnohem vic a mam radost z toho jak se mi to povedlo opravit akorat se mi to nepovedlo uplne rozlestit jak jsem si predstavoval..

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Bych tomu co zhnusil tak hezké auto jako je 406 polámal ruce ! Ti lidi nemají snad soudnost při volbě co dát či nedát

Souhlas Creamsi. Už jsem dnes něco podobného psal v jiném vlákně. ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: jurash

se mi libi jak sem dycky nekdo hodi nakej odkaz nejaky votuzeniny \"a co jako na to rikate, hustypyco ne?\" :aut

Jsem se neptal co na to kdo říká.

Každýmu se líbí něco jinýho. Mě se tam pár kousku líbí.

Nemůžu za to že tobě ne:aut

[upravil dne 1.9.2008 čakom]

Odesláno

Původně zaslal: jurash

se mi libi jak sem dycky nekdo hodi nakej odkaz nejaky votuzeniny \"a co jako na to rikate, hustypyco ne?\" :aut

Jsem se neptal co na to kdo říká.

Každýmu se líbí něco jinýho. Mě se tam pár kousku líbí.

Nemůžu za to že tobě ne:aut

[upravil dne 1.9.2008 čakom]

vsak to nebylo na tebe, ale na zakladatele vlakna..:aut

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...