Karny Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Cau nevíte někdo kde bych sehnal za dobrou cenu regulátor tlaku paliva?? Při nastartování mi kolísají otáčky a prej je špatnej regulátor!! Díky Citovat
ajven Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 to nebol dobrý nápad nazvať tému motor, keď zháňaš regulátor tlaku paliva,že? skús sekciu bazár Citovat
zodiac0 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 ;)Měl jsem stejný problém. Po nastartování mi kolísaly (volnoběžné) otáčky asi tak 1-2 min a pak běžel normálně. Samozřejmě mě hned napadlo že je chyba v regulátoru ale jelikož cena nového není zanedbatelná,zkusil jsem nejdřív vyčistit palivovou soustavu. Použil jsem k tomu aditivum Castrol TDA . Jelikož jsem od přírody skeptik a moc takovým \"rádoby\" přísadám nevěřím,docela mě překvapilo že to funguje. Po vyjetí asi 1 nádrže nafty kolísání zmizelo a od té doby zase šlape jako hodinky !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.