Velickin Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Zdravím, mám následující problém. Vím, že mi z motoru prosakuje olej. Protože ale téměř nemusím mezi výměnami dolévat, nepovažuju to za nic dramatického. Přesto je asi únik takový, že zadní dveře (mám SW) mám kropenaté od olejových skvrn velikých cca 1mm. Pozoruji to od namontování tažného zařízení, které zřejmě rozprašuje odkápnutý olej. Druhá moje varianta je, že jsou to saze z výfuku, ale ten je pouze černý, bez oleje. Máte někdo podobnou zkušenost? [upravil dne 15.6.08 Velickin] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Není to z převodovky,když v motoru neubývá ? Citovat
Velickin Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 To ne, teče to odněkud ze stěny motoru, v místě pod turbem a olejovou vložkou. Je tam spousta různých přírub a těsnění a je to celé zaolejované. V servisu mi řekli za přetěsnění 17 000, tak to zatím nechávám a zkusím to najít sám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.