Guest FIKÍSEK Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Nazdárek PEŽOTÁČCI.Když otevřu kufr,tak na spodní hraně víka se mi odlupuje lak.Když zavírám,tak se mi zdá,že se víko dotkne spodní nakládací hrany.Vzpěry mám nové,ale ještě jsou tam malé dorazy a ty možná málo tlumí ten náraz,když jde víko dolu.Nemáte s tím nějakou zkušenost. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Tie dorazy by sa mali točením vysunúť aby sa ti dvere nedotýkali. [upravil dne 13.6.2008 AnotherOne] Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Aha,to mě nenapadlo.Díky za radu:super Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Tak ty dorazy vysunout točením nejdou.Jsou tam vlastně zacvaklý.Takže budu zloumat dál:myslim Citovat
sekaj Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Taky mi to dělalo když jsem ji koupil (nejspíš je to špatně slícováno už z výroby) a vyřešil jsem to tak,že jsem v místě toho drhnutí protáhl díry uchicení nárazníku a udělal z nich svyslé drážky abych ho mohl natáhnout níže.Teť to je bezproblému a nic už nedrhne. [upravil dne 14.6.2008 sekaj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.