zulda Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Prosím o radu, potřebuju vyměnit palivový filtr u své 306 r.v. 98 za prvé jak se filtr mění, zda to zvládnu v garáži a za druhé jakou značku koupit: 1) zda koupit v Peugeotu originální 2) z Autokelly nebo Autobenex (Filtron, Purflu, Champion nebo Mann? Díky za rady. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Filtr je před P zad.kolem--vycvakni hadičky a jedna objímka na 10 klíč Citovat
Jindras Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Já na 1,4 použil auto kelly starline za velmi rozumné peníze myslím 149 Kč,všechny filtry beru od nich a žádný problém,olejový třeba je zabalený v igelitu ještě a předem namazaný o kroužek tukem-jsou to fakt dobrý díly starline-věřte je zbytečné platit víc,třeba championy dělají co jsem slyšel rumoni-i když to je jedno kdo,champion tam má filiálku.... Citovat
EXI.60 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Byl jsem jednou v Mann Filtr v Přibyslavicích.Dává se do všech filtrů stejný papír.Dělali tam filtry i pro jiný značky-všechno pořád stejnej filtrpapír.spíš asi záleží na ostatní konstrukci filtrů(přilepení,zalisování,atd...) Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: EXI.60 Byl jsem jednou v Mann Filtr v Přibyslavicích.Dává se do všech filtrů stejný papír.Dělali tam filtry i pro jiný značky-všechno pořád stejnej filtrpapír.spíš asi záleží na ostatní konstrukci filtrů(přilepení,zalisování,atd...) Už jsem to taky slyšel. I aut.pračky se vyrábějí na jedné lince-- ale prý více značek v jedné firmě....něpanimáju Citovat
JoseA Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Vetřu se do tématu. Včera sem po zastavení auta silně cítil benzín, otevřu kapotu a vidím jak z hadičky stříká benzín na motor. Hadička přívodu paliva byla v místě napojení na nátrubek popraskaná, tak sem ji zkrátil a chtěl znova nasadit, ale nějak tam nešla, ale nakonec sem ji tam dostal. Nicméně tam jsou nějaké dvě nebo tři hadičky a na dvou jsou takové kostky, služící taky jako kolena a nejspíš i jako redukce, a zrovna na te hadičce, co popraskala určitě tím, že byla nacpaná na velký nátrubek měla být taky ta redukce, ale někdo to tam tak naprasil. (Asi v autorizovaném servisu, nikdo jiný do auta údajně nešahal). Tak teda zatím sem to nechal tak a dneska sem se ptal na tu kostku ve třech prodejnách ND a všude nedokázali pochopit o co de a prej to rozhodně není originální díl a prej tam mám nacpat klasický papírový fitr v průhledném plastu a použít to jako redukci - na jednom konci uřezat kousek nátrubku, je tam 8 i 6 průměr, ale to se mi tam nechce cpat, navíc filtr už tam určitě nějaký je, takže zbytečné snížení průtoku paliva. Je to motor 1,6 - 65kW (r.v. 97) Citovat
Creams Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 No poslední dobou mi jde taky do auta cítět benzin a nevím z čeho to může být... Citovat
JoseA Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 To zelené je ta kostka, která dle mě slouží jako koleno a zároveň redukce z hadičky 6 na 8mm. Na druhé hadičce kostka ale chybí a šestka hadička byla nacpaná na nátrubku 8, proto asi hadičky popraskala a začal z ní téct benzín. Je to tak? Nemá někdo třeba fotku jak to má správně vypadat? Nebo nevíte co je to za díl, kolik stojí a kde ho seženu? Případně můžu tam použít jinou redukci i rovnou, nebude pak hadička moc přelomená? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.