Stennli Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Jak namontovat servo na 405 diesla,uvítám i nějaké fotky díky Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 pokud si pamatuju, ten motor ode mě má vývěvu na vačce. Tudíž je potřeba vyměnit řemenici za širokou, dát držák servopumpy s altíkem, vyměnit altík typ s vnitřním chlazením a širokou řemenicí, dát napínací kladku a široký řemen, dát příslušnou hadici a dieselovou servopumpu. Řízení se servem a nádobka je shodná s benzínovou verzí, to máš předpokládám z té 405 na díly Výměna je celkem trivka. Pokud bys potřeboval ty dieselové díly, myslím, že mám všechny, nebo aspoň většinu Citovat
Stennli Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Oddie:tak to budu muset sehnat ten držák na altík se servem a tu kladku řemenice mám jak široké tak i úzké Citovat
Stennli Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Oddie:v čem je rozdíl v servopumpách? Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Ten držák mám, to je jen kus železa... Rozdíl v servopumpách je v průměru řemenice, dieselová má 125 nebo 115 mm. Kladku bych měl mít taky, nová stojí docela ranec. Citovat
Stennli Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Oddie: kolik by byla cena ?a šlo by to poslat na dobírku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.