permonik7 Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 neznate nekdo nejakou fintu, jak vypnout osvetleni interieru? kdyz otevru dvere, aby se svetlo nerozinalo. Citovat
pastorek Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Vytiahnuť žiarovku, vymeniť lampičku za inú s vypínačom, domontovať vypínač.... prinajhoršom cvaknúť kábel ... určite nemá vypínač? [upravil dne 12/6/08 pastorek] Citovat
hnusoba Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Zatlač na pár sedkúnd tlačítko zapínania osvetlenia a tým vypneš automatické zapnutie osvetlenia interiéru... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 velice jednoduché ještě napiš jak to dát zase nazpět čili aktivovat svícení,zase podržet na pár sekund:myslim:myslim Citovat
permonik7 Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 to s tim podrzenim mi fungovalo, nez mi aktualizovali v servisu software v nekterych RJ..a ted uz to podrzeni ma efekt jen do vypnuti klicku. Potom to zase sviti..chjo:( kazdopadne dekuji za snahu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.