Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviete mi poradit mam problem pri startovani.Asi par krat mi ako by nieco pri startovani sicalo neviem ako to popisat nieco ako sicavy piskot,skusal som asi trikrat nastartovat a stale to bolo pocut,no teraz je vsetko ok,neviete poradit ci je starter v haji alebo fakt neviem.Dik za odpovede.(206 1.4 55kw 2001)

Odesláno

Pokud je to po nastartování takový kníknutí (jako když vezmeš převodovku o zuby, ale v menším měřítku), tak je to pravděpodobně volnoběžka startéru. Taky už mám měněnou, není to drahá oprava (do 1000 i s prací).

Odesláno

Ked si startoval a počul syčavý piskot -motor naštartoval?

Ak nie mohol to byť pastorok štartera ktorý sa nevysunul a tým pádom sa bez záťaže roztočil vysokou rýchlosťou.

Ak je to tak - môže to byť možno iba nejaka nečistota alebo je to už tak vybehané že sa v nejakej polohe zasekne.

Odesláno

motor v pohode nastartoval pri tom piskani,asi po stvrty krat to prestalo

Odesláno

Ak štartér normálne fungoval a popri tom bolo počuť ten zvuk len pri činnosti štartéra tak by to mohli byť púzdra v štartéri. Neviem koľko má ten motor najazdené ale malý servis štartéra mu neuškodí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...