Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte plz někdo o dobrém a levném servisu v okolí Chomutova? Mám totiž takový podivný volnoběh a už si sám nevím rady co s tím. Pokud možno, aby měli diag 2000, co jsem zde četl, tak je to nejlepsi diagnostika na p406. Předem díky

Odesláno

a co ti to dela ? ono diagnostika neni vsespasna, pokud ti zustavaji vysoke otacky,nebo naopak nizke a chcipa to, tak to bude nejspis krokovy moturek volnobehu, ktery je treba vycistit, probira se to tu minimalne dvakrat do mesice a je tu postup i s fotkama, pouzij hledani

Odesláno

no dělá to to, že občas je naprosto v pohodě (900 +-), občas to kolísá kolem 1000 (+-100ot.) pak to vilítna na 1500 - 2000 a drží se, prostě nespadne dolu. Měnil jsem vzducháč, zelené čidlo pro řj., krokáč sem vyčistil, nové svíčky (pač to někdy nechtělo chytnout hned), reset řj jak po výměně čidla, tak po vyčištění krokáče. no a spotřeba je krapet vyšší, cca kolem 11l LPG a to jezdim jen tak pohodově, žádné zavody ;) snad je to vše co to dělá :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Zelvak

jo a dělá to jak na benzín tak na LPG

Mne to robí len na benzíne. Ináč hoši volal som mechanikovi a on mi povedal, že je to sice pokné, keď vyčistíme celú škrtiacu klapku aj s krokáčom, ale že sa ten krokáč po opetovnom namontovaní aj musí cez počitač a r.j. znovu nadstaviť v servise. Tak neviem čo je na tom pravdy. Ale asi na tom niečo je, lebo ja som to tak ako písem urobil. Išlo to dva dni ako tak a potom to začalo znovu. Idem stým k nemu a uvidím.

Odesláno
Původně zaslal: zelpol

Původně zaslal: Zelvak

jo a dělá to jak na benzín tak na LPG

Mne to robí len na benzíne. Ináč hoši volal som mechanikovi a on mi povedal, že je to sice pokné, keď vyčistíme celú škrtiacu klapku aj s krokáčom, ale že sa ten krokáč po opetovnom namontovaní aj musí cez počitač a r.j. znovu nadstaviť v servise. Tak neviem čo je na tom pravdy. Ale asi na tom niečo je, lebo ja som to tak ako písem urobil. Išlo to dva dni ako tak a potom to začalo znovu. Idem stým k nemu a uvidím.

Měl jsem krokáč taky venku,vyčistil jsem ho a šlape už půl roku perfektně.Na žádným počítači jsem s ním nebyl.Co jsem čet na foru,tak každý co ho měl venku,nebo ho měnil,taky nebyl na počítaču.Když zapneš klíček tak se krokáč zasune na doraz a načte si do řídící jednotky a podle toho ho pak řídící jednotka ovládá a samozřejmě podle teploty motoru a otáček.Myslím si že to bude nesmysl co ti říkal mechanik:myslim
Odesláno

Tak krokáč je novej, reset rj a nastavena podle navodu zde na foru, ale otacky se drzi tak na 1100-1250, vejš už to nelítá, ale níž také ne :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...