Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Relé v poistkovej skrinke pri vodicovi - vyriesene

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

Mam maly problem - z neakeho dovodu mi zacalo sem tam cvakat rele (asi v skrinke s poistkami pod volantom?), väcsinou presne na 1000 otackach. Niekedy tesne pod, niekedy tesne nad.

Dal som dole kryt a nasiel som tam dve rele, na lavej strane od poistiek smerom k dveram. Predpokladam ze to je z nich...

Vie niekto na co sluzia tieto rele?:myslim

Peugeot 406, 2.0 HDi FAP, 44000km, ESP+ASR a tempomat. Skusal som aj vypnut a zapnut esp, ako aj tempomat ale nic. Ani sa mi zatial nepodarilo najst kedy to robi a kedy nie...

Budem rad kazdej rade, nechce sa mi nutne ist na diagnostiku a nechat majstrom v servise auto na cely den (neverim im ...). Ziadne \"negativne\" kontrolky nesvietia ani som neobjavil ze nieco nefunguje, ale je to strasne otravne kedze jazdim hlavne mesto a stop&go prevadzku na 1tke 2jke...

dik!

[upravil dne 25/6/08 merlin99]

Odesláno

kobr : jasne! :-) startuje ako ma, ziadne problemy, aj vsetko fici, len proste len to lezie na nervy,hentake cvakanie neake sem tam:)

AnotherOne: Dik za ideau. Zajtra vyskusam, budem mat kde - bolo by neprakticke v premavke kadeako vyblikavat a medzi tym radit 1tku :D

Ono je aj otazne ci to bude robit akurat ked to budem skusat. Vsimol som si ze nie vzdy to robi, sem tam ano, a potom zase nie :-) Ale je zaujimave ze to robi len 1 a 2jka, ak idem na 3jke(a vyssie) vyradim, a zase zaradim, cize cez 1000 otacok to musi prejst, nic necvakne...

• O 2 týdny později...
Odesláno

IBM ma \"samolieciace\" sa siete, ja mam \"samolieciaci\" sa peugeot :-) Nic som nerobil akurat som pozrel do skrinky, zistil ze otrasovy senzor alarmu sa da uchytit lepsie (to som spravil) a cvakanie prestalo.... kto by aj tak vedel naco tie rele v skrinke su, moze dat napriek tomu vediet.

Odesláno

ee, skusal som ake zvuky vydava hrkotanie ale to bol iny zvuk, klasicke cvakanie relatka ako napr.na 306tke mi robi manual klima. Okrem toho to robilo moc pravidelne pri tych 1000 otackach, za jazdy aj za statia, za statia by nemal z coho hrkotat pri tych otackach.

Senzor bol prilepeny paskou, este som ho aj nastavil a potom dal lepsiu pasku a na ine miesto, aby nemal ako odpadnut a zachytit lepsie otrasy:)

[upravil dne 25/6/08 merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...