Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jsem připravil Stiflerova oře o kola a další drobné úpravy mé 306

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Stifler

waw , a dal?

Počkej si, až zase Jarda navštíví můj \"velkosklad\"... :D:aut

abys mel pak cim jezdit :D

To snad jo...z GTička byly jen ty kola a airbag......zatim..... :D

Světla jsou z XSička. ;)

Odesláno

waw , a dal?

Světla jsou z XSička. ;)

takhle to dycky začina:D

Odesláno

waw , a dal?

Světla jsou z XSička. ;)

takhle to dycky začina:D

Nesejčkuj. :bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: jarajarda

Díkes:) Ještě se musím zbavit gum a půjde tam na DT lidštější rozměr 185/55:)

ty asi 15ky zapsany nemas vid??.. pokud ne tak tam hod 195/50 to je lidstejsi rozmer co se tyce tve penezenky, trosku ti to ale pritvrdi..:)

No nemám, ale už to řeším, 185/55 mi stačí, široké dostatečně a vzadu zbyde ještě něco místa, když naložím auto:)

Odesláno

Původně zaslal: Béďa

jinak Jardo, 306ta hezky omladla.. Cyclony jsou krasny kolesa :super

[upravil dne 12/6/2008 Béďa]

Díkes:) Ještě se musím zbavit gum a půjde tam na DT lidštější rozměr 185/55:)

To ohobluješ na pár křižovatkách. :D;)

No, to ani ne, spíš bych si vyrval plastový kryty podběhů:D:D:D zkoušel jsem to u nás asi na 20m a drbalo to pořád a to to ani nepropružilo...

Odesláno

No, to ani ne, spíš bych si vyrval plastový kryty podběhů:D:D:D zkoušel jsem to u nás asi na 20m a drbalo to pořád a to to ani nepropružilo...

To máš tak malý podběhy??? :D Tak holt dej užší gumy, co zbejvá už... :roll

P.S.: A muj šestikvalt nedostaneš :P Auto zbořit nehodlám a rozebírat plně funkční auto taky nebudu... :aut

Odesláno

To máš tak malý podběhy??? :D Tak holt dej užší gumy, co zbejvá už... :roll

P.S.: A muj šestikvalt nedostaneš :P Auto zbořit nehodlám a rozebírat plně funkční auto taky nebudu... :aut

Ne, vyosený pravý zadní kolo....:grr

Odesláno

mezi Turnovem a Jičínem

Krasavec. :potlesk a co fólie na zadnim skle???jak drží ve všech těch ohybech, který to sklo má??? Nemáš tam bubliny?

Edit: Na kolik tě vyšlo to ofoliování???

[upravil dne 13/6/08 Stifler]

Odesláno

Folie 2500,- s atestem, propustnost světla 18%. Přední okna bez fólií, alespoň prozatím, ještě nevím jestli dám třeba 50%.

Drží pěkně, kvalitní práce, pouze na jednom místě jsou malé rýhy, ale toho si \"fóliář\" nevšiml (vada v matroši) a omluvil se, předělá mi to v týdnu.

Odesláno

Folie 2500,- s atestem, propustnost světla 18%. Přední okna bez fólií, alespoň prozatím, ještě nevím jestli dám třeba 50%.

Drží pěkně, kvalitní práce, pouze na jednom místě jsou malé rýhy, ale toho si \"fóliář\" nevšiml (vada v matroši) a omluvil se, předělá mi to v týdnu.

Tak to se zdá bejt solidní. Asi o tom budu výhledově na GTičko taky uvažovat. :myslim:D

Odesláno

Ty sis dal na přední dveře ofuky??? :o Já je mam v garáži. Musel jsem je z XSička sundat, byl to neskutečnej hukot a připadlo mi to ne moc užitečný. :roll

Odesláno

Ty sis dal na přední dveře ofuky??? :o Já je mam v garáži. Musel jsem je z XSička sundat, byl to neskutečnej hukot a připadlo mi to ne moc užitečný. :roll

Zkoušel jsem s tím jet asi 160 a nic jinýho než obvykle jsem neslyšel, jediný co je problém je elektrika pravého okna, která se s tím nemůže nějak srovnat...je tam málo místa, budu to muset ještě nějak pořešit....

Odesláno

Tak to se zdá bejt solidní. Asi o tom budu výhledově na GTičko taky uvažovat. :myslim:D

Klidně přivez GTI, není problém, teď mám u baráku Marlinova Bawce:D:D:D:D:D:D:D (mimochodem jeho BMW nahradilo dnes (včera..) v divadelním představení Trabanta, kterého nesehnali, to by mne zajímalo, o čem to svědčí......:D:D:D:D (ne, auto jede jako sviňa, ale nechtěl bych z něj vystupovat 20x za den, když člověk sedí na podlaze:D ale jiný pocit z jízdy:) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...