Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr waw , a dal? Počkej si, až zase Jarda navštíví můj \"velkosklad\"... abys mel pak cim jezdit Citovat
Stifler Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr waw , a dal? Počkej si, až zase Jarda navštíví můj \"velkosklad\"... abys mel pak cim jezdit To snad jo...z GTička byly jen ty kola a airbag......zatim..... Světla jsou z XSička. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr waw , a dal? Počkej si, až zase Jarda navštíví můj \"velkosklad\"... abys mel pak cim jezdit To snad jo...z GTička byly jen ty kola a airbag......zatim..... Světla jsou z XSička. takhle to dycky začina:D Citovat
Stifler Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr waw , a dal? Počkej si, až zase Jarda navštíví můj \"velkosklad\"... abys mel pak cim jezdit To snad jo...z GTička byly jen ty kola a airbag......zatim..... Světla jsou z XSička. takhle to dycky začina:D Nesejčkuj. Citovat
jarajarda Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr waw , a dal? :D Mnoooo, Stiflerééé, ještě se mi líbí Tvůj šestikvalt z GTI-6:D:D:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: jarajarda Díkes:) Ještě se musím zbavit gum a půjde tam na DT lidštější rozměr 185/55:) ty asi 15ky zapsany nemas vid??.. pokud ne tak tam hod 195/50 to je lidstejsi rozmer co se tyce tve penezenky, trosku ti to ale pritvrdi.. No nemám, ale už to řeším, 185/55 mi stačí, široké dostatečně a vzadu zbyde ještě něco místa, když naložím auto:) Citovat
jarajarda Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Béďa jinak Jardo, 306ta hezky omladla.. Cyclony jsou krasny kolesa [upravil dne 12/6/2008 Béďa] Díkes:) Ještě se musím zbavit gum a půjde tam na DT lidštější rozměr 185/55:) To ohobluješ na pár křižovatkách. No, to ani ne, spíš bych si vyrval plastový kryty podběhů:D:D zkoušel jsem to u nás asi na 20m a drbalo to pořád a to to ani nepropružilo... Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda No, to ani ne, spíš bych si vyrval plastový kryty podběhů:D:D zkoušel jsem to u nás asi na 20m a drbalo to pořád a to to ani nepropružilo... To máš tak malý podběhy??? Tak holt dej užší gumy, co zbejvá už... P.S.: A muj šestikvalt nedostaneš Auto zbořit nehodlám a rozebírat plně funkční auto taky nebudu... Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda No, to ani ne, spíš bych si vyrval plastový kryty podběhů:D:D zkoušel jsem to u nás asi na 20m a drbalo to pořád a to to ani nepropružilo... To máš tak malý podběhy??? Tak holt dej užší gumy, co zbejvá už... P.S.: A muj šestikvalt nedostaneš Auto zbořit nehodlám a rozebírat plně funkční auto taky nebudu... Ne, vyosený pravý zadní kolo.... Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Ne, vyosený pravý zadní kolo.... Ajóóó...já na to úplně zapomněl. Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda mezi Turnovem a Jičínem Krasavec. a co fólie na zadnim skle???jak drží ve všech těch ohybech, který to sklo má??? Nemáš tam bubliny? Edit: Na kolik tě vyšlo to ofoliování??? [upravil dne 13/6/08 Stifler] Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Moje práce pohromadě...:mrk Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Folie 2500,- s atestem, propustnost světla 18%. Přední okna bez fólií, alespoň prozatím, ještě nevím jestli dám třeba 50%. Drží pěkně, kvalitní práce, pouze na jednom místě jsou malé rýhy, ale toho si \"fóliář\" nevšiml (vada v matroši) a omluvil se, předělá mi to v týdnu. Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Folie 2500,- s atestem, propustnost světla 18%. Přední okna bez fólií, alespoň prozatím, ještě nevím jestli dám třeba 50%. Drží pěkně, kvalitní práce, pouze na jednom místě jsou malé rýhy, ale toho si \"fóliář\" nevšiml (vada v matroši) a omluvil se, předělá mi to v týdnu. Tak to se zdá bejt solidní. Asi o tom budu výhledově na GTičko taky uvažovat. Citovat
Stifler Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Ty sis dal na přední dveře ofuky??? Já je mam v garáži. Musel jsem je z XSička sundat, byl to neskutečnej hukot a připadlo mi to ne moc užitečný. Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Ty sis dal na přední dveře ofuky??? Já je mam v garáži. Musel jsem je z XSička sundat, byl to neskutečnej hukot a připadlo mi to ne moc užitečný. Zkoušel jsem s tím jet asi 160 a nic jinýho než obvykle jsem neslyšel, jediný co je problém je elektrika pravého okna, která se s tím nemůže nějak srovnat...je tam málo místa, budu to muset ještě nějak pořešit.... Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Folie 2500,- s atestem, propustnost světla 18%. Přední okna bez fólií, alespoň prozatím, ještě nevím jestli dám třeba 50%. Drží pěkně, kvalitní práce, pouze na jednom místě jsou malé rýhy, ale toho si \"fóliář\" nevšiml (vada v matroši) a omluvil se, předělá mi to v týdnu. Tak to se zdá bejt solidní. Asi o tom budu výhledově na GTičko taky uvažovat. Klidně přivez GTI, není problém, teď mám u baráku Marlinova Bawce:D:D:D:D:D:D:D (mimochodem jeho BMW nahradilo dnes (včera..) v divadelním představení Trabanta, kterého nesehnali, to by mne zajímalo, o čem to svědčí......:D:D:D (ne, auto jede jako sviňa, ale nechtěl bych z něj vystupovat 20x za den, když člověk sedí na podlaze:D ale jiný pocit z jízdy:) ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.