Berkoff Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Jak se dostat k pylovemu filtru, hledal jsem a hledal ale nenasel, mate nekdo nejaky rady a porady? pritulka je nachylna na kychani a tak, taxem to chtel vymenit/vycistit nebo neco ale ani nevim kde je Kuju Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 otevri kapotu, pred spolujezdcem odcvakni ten plast pod steraci a pod nim je pylovy filtr Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff myslel jsem si to, DIKY jj ten plast drzi jen na takovych dvou ockach zacvaklych na plechovych vystupcich prepazky motor/kabina BTW, co stahovacka, uz funguje ? pasovalo to tam ? Citovat
Kejticka Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Berkoff myslel jsem si to, DIKY jj ten plast drzi jen na takovych dvou ockach zacvaklych na plechovych vystupcich prepazky motor/kabina BTW, co stahovacka, uz funguje ? pasovalo to tam ? Jj stahovacka by fungovala,kdyby ji ten \'kamarad\' mechanik neprodal,neztratil nebo co s ni udelal..takze mam plastik...tot vse... Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Berkoff myslel jsem si to, DIKY jj ten plast drzi jen na takovych dvou ockach zacvaklych na plechovych vystupcich prepazky motor/kabina BTW, co stahovacka, uz funguje ? pasovalo to tam ? Jj stahovacka by fungovala,kdyby ji ten \'kamarad\' mechanik neprodal,neztratil nebo co s ni udelal..takze mam plastik...tot vse... tak takoveho kamarada zastrelit , ale mam k te manualni stahovacce klicku, staci propichnout tapecirunk a muzes stahovat [upravil dne 11/6/08 Ferry] Citovat
Berkoff Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 klicky tady mam 4, akorat dvere sou divny Vono to nakonec dopadne dobre, objedem vrakace asi ... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff Jak se dostat k pylovemu filtru, hledal jsem a hledal ale nenasel, mate nekdo nejaky rady a porady? pritulka je nachylna na kychani a tak, taxem to chtel vymenit/vycistit nebo neco ale ani nevim kde je Kuju postačí toto?? http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_all/einbau/HBT9BCiJ.pdf Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D Citovat
Kejticka Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Scratch kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D Tady jde trosicku o neco jinyho...Ja mam el.stahovani oken..a v pravych zadnich dverich me praskl plastik...stahovasku jsem nechala u radoby kamarada mechanika a sehnala jsem si u Ferryho plastik..jdu za mechanikem s tim,ze tam ma zbytek stahovacky a ona nikde... Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: Scratch kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D Tady jde trosicku o neco jinyho...Ja mam el.stahovani oken..a v pravych zadnich dverich me praskl plastik...stahovasku jsem nechala u radoby kamarada mechanika a sehnala jsem si u Ferryho plastik..jdu za mechanikem s tim,ze tam ma zbytek stahovacky a ona nikde... pokud tu starou stahovacku ten mechanik nenajde a budes kupovat celou jinou elektrickou na vrakaci, tak tu mechanickou mi muzete vratit a dam vam zpatky penize a namontuju si ji zase zpatky do tech dveri Citovat
Kejticka Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: Scratch kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D Tady jde trosicku o neco jinyho...Ja mam el.stahovani oken..a v pravych zadnich dverich me praskl plastik...stahovasku jsem nechala u radoby kamarada mechanika a sehnala jsem si u Ferryho plastik..jdu za mechanikem s tim,ze tam ma zbytek stahovacky a ona nikde... pokud tu starou stahovacku ten mechanik nenajde a budes kupovat celou jinou elektrickou na vrakaci, tak tu mechanickou mi muzete vratit a dam vam zpatky penize a namontuju si ji zase zpatky do tech dveri No uvidime,jak to dopadne..Kazdonapadne moc dekuju za nabidku... Citovat
Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: Scratch kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D Tady jde trosicku o neco jinyho...Ja mam el.stahovani oken..a v pravych zadnich dverich me praskl plastik...stahovasku jsem nechala u radoby kamarada mechanika a sehnala jsem si u Ferryho plastik..jdu za mechanikem s tim,ze tam ma zbytek stahovacky a ona nikde... pokud tu starou stahovacku ten mechanik nenajde a budes kupovat celou jinou elektrickou na vrakaci, tak tu mechanickou mi muzete vratit a dam vam zpatky penize a namontuju si ji zase zpatky do tech dveri Pockej, tos to jako vyndal kuli nam a ted nestahujes vokno? tyyyjo, tak tomu rikam sebeobetovani Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff Pockej, tos to jako vyndal kuli nam a ted nestahujes vokno? tyyyjo, tak tomu rikam sebeobetovani no v tom bouranym aute okno stahovat nepotrebuju a vy jste potrebovali stahovacku, tak jsem vam ji vyndal, pokud teda budete shanet jinou kompletni, elektrickou, tak tuhle tam zase namontuju zpatky a budu prodavat dvere jako komplet vymenime to za tu plastovou vyztuhu predniho narazniku, co ? Citovat
Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Ferry: jasny, diky.. a zpet k filtru: dnes jsem objednal od MANN oba, jak vzduchovy tak pylovy, meli nejake polske, ale ty sem nechtel, taxem vzal drassi, ale podle me lepsi MANN, s nejakym uhlim ci co Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff Ferry: jasny, diky.. a zpet k filtru: dnes jsem objednal od MANN oba, jak vzduchovy tak pylovy, meli nejake polske, ale ty sem nechtel, taxem vzal drassi, ale podle me lepsi MANN, s nejakym uhlim ci co jo ten uhlikovej je dobrej, neni tolik citit okolni smrad z vyfukovych plynu, ale vydrzi tak max rok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.