Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak se dostat k pylovemu filtru, hledal jsem a hledal ale nenasel, mate nekdo nejaky rady a porady? pritulka je nachylna na kychani a tak, taxem to chtel vymenit/vycistit nebo neco ale ani nevim kde je :(

Kuju :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

myslel jsem si to, DIKY :)

jj ten plast drzi jen na takovych dvou ockach zacvaklych na plechovych vystupcich prepazky motor/kabina

BTW, co stahovacka, uz funguje ? pasovalo to tam ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj ten plast drzi jen na takovych dvou ockach zacvaklych na plechovych vystupcich prepazky motor/kabina

Jj stahovacka by fungovala,kdyby ji ten \'kamarad\' mechanik neprodal,neztratil nebo co s ni udelal..takze mam plastik...tot vse...:(

Odesláno
Původně zaslal: Kejticka

Jj stahovacka by fungovala,kdyby ji ten \'kamarad\' mechanik neprodal,neztratil nebo co s ni udelal..takze mam plastik...tot vse...:(

tak takoveho kamarada zastrelit

, ale mam k te manualni stahovacce klicku, staci propichnout tapecirunk a muzes stahovat ;):D

[upravil dne 11/6/08 Ferry]

Odesláno

kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

kdyz jsem kupoval pezota, tak jsem si koupil 4 chromovy klicky na stahovani okenek. Boze jak ja se tesil. A kdyz jsem ho mel doma, tak jsem zjistil, ze je nemam kam dat :-), jedine jako atrapy :-D

Tady jde trosicku o neco jinyho...Ja mam el.stahovani oken..a v pravych zadnich dverich me praskl plastik...stahovasku jsem nechala u radoby kamarada mechanika a sehnala jsem si u Ferryho plastik..jdu za mechanikem s tim,ze tam ma zbytek stahovacky a ona nikde...:bacha

Odesláno

Tady jde trosicku o neco jinyho...Ja mam el.stahovani oken..a v pravych zadnich dverich me praskl plastik...stahovasku jsem nechala u radoby kamarada mechanika a sehnala jsem si u Ferryho plastik..jdu za mechanikem s tim,ze tam ma zbytek stahovacky a ona nikde...:bacha

pokud tu starou stahovacku ten mechanik nenajde a budes kupovat celou jinou elektrickou na vrakaci, tak tu mechanickou mi muzete vratit a dam vam zpatky penize a namontuju si ji zase zpatky do tech dveri ;)

Odesláno

pokud tu starou stahovacku ten mechanik nenajde a budes kupovat celou jinou elektrickou na vrakaci, tak tu mechanickou mi muzete vratit a dam vam zpatky penize a namontuju si ji zase zpatky do tech dveri ;)

No uvidime,jak to dopadne..Kazdonapadne moc dekuju za nabidku...:super

Odesláno

Pockej, tos to jako vyndal kuli nam a ted nestahujes vokno? tyyyjo, tak tomu rikam sebeobetovani :D:super

Odesláno

Pockej, tos to jako vyndal kuli nam a ted nestahujes vokno? tyyyjo, tak tomu rikam sebeobetovani :D:super

no v tom bouranym aute okno stahovat nepotrebuju a vy jste potrebovali stahovacku, tak jsem vam ji vyndal, pokud teda budete shanet jinou kompletni, elektrickou, tak tuhle tam zase namontuju zpatky a budu prodavat dvere jako komplet ;)

vymenime to za tu plastovou vyztuhu predniho narazniku, co ;) ?

Odesláno

Ferry: :) jasny, diky..

a zpet k filtru: dnes jsem objednal od MANN oba, jak vzduchovy tak pylovy, meli nejake polske, ale ty sem nechtel, taxem vzal drassi, ale podle me lepsi MANN, s nejakym uhlim ci co :)

Odesláno

Ferry: :) jasny, diky..

a zpet k filtru: dnes jsem objednal od MANN oba, jak vzduchovy tak pylovy, meli nejake polske, ale ty sem nechtel, taxem vzal drassi, ale podle me lepsi MANN, s nejakym uhlim ci co :)

jo ten uhlikovej je dobrej, neni tolik citit okolni smrad z vyfukovych plynu, ale vydrzi tak max rok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...