jencek Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 nazda.hele dal jsem si na 307 podlozky 20mm a potrebuju ted zehnat srouby.nevite kde je sezenu?na 17ky litaky.a je tam nejake osazeni nebo co a nevim si stim rady tak jestli nekdo jste se stim potkal tak napiste.dik Citovat
MrVain Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 v kazdom dobrom pneuservise ich dokazu objednať, pripadne cez internet cca 1ks za 100.- http://www.tuning-in.sk/sroby-do-kolies-predlzene-rozmer-60mm.html Citovat
jencek Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 jo to je hezke ale cos poslal je klasickej srou.na peugeota 307 17ti palcovej litak jsou srouby s vymezovaci podlozkou a ty nejsou k sehnani.jsou ale ne prodlouzene.tak ted babo rad. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: jencek jo to je hezke ale cos poslal je klasickej srou.na peugeota 307 17ti palcovej litak jsou srouby s vymezovaci podlozkou a ty nejsou k sehnani.jsou ale ne prodlouzene.tak ted babo rad. www.alcar.cz tammají všechno. Citovat
jencek Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 jo tam maj jen pojistne srouby ale ne klasicke a prodlouzene s podlozkou.ne klasickej sroub ale s podlozkou a kuselovym osazenim.kazdej pisete furt to jedno a same. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: jencek jo tam maj jen pojistne srouby ale ne klasicke a prodlouzene s podlozkou.ne klasickej sroub ale s podlozkou a kuselovym osazenim.kazdej pisete furt to jedno a same. nemaš si vymyšlet blbosti :D:D Citovat
MrVain Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: jencek jo tam maj jen pojistne srouby ale ne klasicke a prodlouzene s podlozkou.ne klasickej sroub ale s podlozkou a kuselovym osazenim.kazdej pisete furt to jedno a same. prepač že sme sa snažili Ti pomôcť ale jedno riešenie tu možno je, kupiť klasicke predlžené šroby s kuželovou hlavou a dať si spraviť šikovnemu sustružnikovi tie podložky pod šroby:super [upravil dne 13/6/08 MrVain] Citovat
Koncord Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Zdravím, nechcem zakladať novú tému, chcem sa len spýtať. Na zimu som si kúpil plechové disky. Na aute mám teraz AL so šroubmi s položkami. Môžem tieto šrouby s podložkami použiť na tie plechové disky? V predajni mi povedali, že môžem ak mi nebude vadiť že občas tieto podložky budú hrkať. Že nemá zmysel kupovať nové za 80 SK kus. Vraj to tak používa kopec ľudí. Mne sa to ale nepozdáva, dosť trčia a nezapadnú tam dobre ako majú. Dik sa odpovede všetkým! :papa:papa Citovat
pastorek Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: Koncord Zdravím, nechcem zakladať novú tému, chcem sa len spýtať. Na zimu som si kúpil plechové disky. Na aute mám teraz AL so šroubmi s položkami. Môžem tieto šrouby s podložkami použiť na tie plechové disky? V predajni mi povedali, že môžem ak mi nebude vadiť že občas tieto podložky budú hrkať. Že nemá zmysel kupovať nové za 80 SK kus. Vraj to tak používa kopec ľudí. Mne sa to ale nepozdáva, dosť trčia a nezapadnú tam dobre ako majú. Dik sa odpovede všetkým! :papa:papa To je pekná kravina aby podložky na kolesových skrutkách hrkali. To si museli s teba robiť srandu. Ak sa nemýlim tak plechové disky majú kuželovú dosadaciu plochu a preto tam patria i také skrutky. Určite nie ploché s podložkou ktoré sú na niektoré zliatinové. Citovat
Koncord Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Ja som si to hneď myslel, len ten maníček v Peugeote sa nedal presvedčiť. Že je to škoda vyhodených peňazí a tak. Ja tam len pekne pôjdem a kúpim si tie čo tam majú ísť. Som zvedavý ako sa zatvári ten vševedko:D Citovat
Koncord Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Pozeral som servisbox a myslím si že je to asi táto skrutka 12*125 číslo: 540566 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.