Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, mám kompletní topení do kabiny. Teď je celkem teplo, al v mrazech kolem -10 to chce spustit cca půl hodiny předem. Spíš by mě zajímalo, jak moc to žere baterku. S autem občas nějakou dobu nejedu a pak když chci pustit topení, tak mám strach, že mi to baterku vybije.

Odesláno

tak mne príhrev vúbec nefachá :fnuk:fnuk:fnuk

neviem čo stým :myslim, zatial mrznem

nemá to niekde nejaký spínač nastavenie, splnenie podmienok pre chod, alebo je to čisto automatika?

[upravil dne 26/1/11 22:14 hofo4]

[upravil dne 26/1/11 22:16 hofo4]

Odesláno
Je to čistě automatika, příhřev se zapíná po nastartování auta pokud je venku méně než 10st. ( pokud nemáš předěláno na nezávislé).

Tak te odpovedi od Tebe bych rozuměl tak,že když to máš předěláno na NT,že to nespíná při meně jak deseti.

Já to předělaný mám taky a spína to v poho i samo tak jak to bylo i dřive bez přestavby na NT.

Odesláno
Je to čistě automatika, příhřev se zapíná po nastartování auta pokud je venku méně než 10st. ( pokud nemáš předěláno na nezávislé).

Tak te odpovedi od Tebe bych rozuměl tak,že když to máš předěláno na NT,že to nespíná při meně jak deseti.

Já to předělaný mám taky a spína to v poho i samo tak jak to bylo i dřive bez přestavby na NT.

Ne, myslel jsem to tak, že když máš předěláno na nezávislé, mužes topení navíc ovládat ručně. Jinak originální funkce samozřejmě zůstane zachována.

Odesláno

Áno mám príhrev, thermo top C , ale sa mu nejak nechce. Nepočuť žiadny zvuk ani prefuk dmýchadlom.

Poistku to má pri batérke , tú väčšiu 30A? prvá z kraja?

[upravil dne 27/1/11 17:26 hofo4]

Odesláno
A pokud ho máš vůbec.

Příhřev mají všechny 807/C8/Ulysse

Někde jsem četl žeč nemají, že frantíci dělají tři verze, podle klimatu. A to jižní teplé to prý nemá, ale nevím kde jsem to četl, naopak severské provedení má výkonější než 5,5kW.

Odesláno
Áno mám príhrev, thermo top C , ale sa mu nejak nechce. Nepočuť žiadny zvuk ani prefuk dmýchadlom.

Poistku to má pri batérke , tú väčšiu 30A? prvá z kraja?

[upravil dne 27/1/11 17:26 hofo4]

Měla by to být pojistka v motoru ( vlevo od nádržky chladicí kapaliny), pojistka č.3, 30A.

Návštěvník
Odesláno
:papa Jen bych tuto diskuzi doplnil. Mám webasto s časovacíma oválnejma hodinama. Z podzima mi nechtělo topit a jako přihřívač fungovalo 100%. Jeden známej co má webasto už pár let v BMW mi poradil vyndat a nandat pojistku. Od tý doby topení normálně funguje. Jestli tam proběhne nějakej reset či co - nevím, ale maká to jak má.
Odesláno

Někdo mě jste schopen potěšit nějakou firmou nebo kutilem , který to celé namontuje ? Nemám ale nic koupeného . . . . tzn. celý komplet :o

Za rozumnou cenu . . .

Odesláno

pro Najmis :

Jseš z Trutnova , mám to přez kopec :papa

písni mě prosím na email co mám poshánět ve Vrchlabí ve škodovce aby mě to šlo . . . :mrk

mablees@seznam.cz

Odesláno

mablees

potřebuješ dálku ,IPCU modul ,relátka a vodiče

dálku můžeš mít třeba tu ze Škodovky ,ale nejde tam tuším nastavit čas , nebo Ti můžu nechat GSM dálku s nastavitelným časem topení.

IPCU modul Ti můžu nechat za 800,- normálně stojí 1600,-

relátka a pár metrů kabelu seženeš všude.

[upravil dne 31/1/11 08:44 carel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...