Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je super, že už někdo udělal to IPCU, škoda, že to nebylo dříve. Měl bych topení levněji. Jinak myslím, že MotoMoto se s Radkem Mocem už na montáži domlouval....

Odesláno
........Jinak myslím, že MotoMoto se s Radkem Mocem už na montáži domlouval....

jj je to na něm , každý je svého tepla strůjcem.....:)

Odesláno
muzu se zeptat v Liberci Radka Moce jestli by na to mel cas a chut.

Určitě se zeptej, ale mám pocit že on to řeší nějakým tvrtacím zásahem do ventilátoru. Tomu bych se rád vyhnul.

Odesláno

A tohle to asi řeší,ne? Myslím ta řídící jednotka. Předtím měl tak plno že mi říkal že až v lednu, tak ho popros ať se mi ozve a já bych do toho šel. Díky

Odesláno

Motomoto

zdar , hele udela to , ale az prej nekdy v unoru , ted ma bohuzel nabito .O nikom jinym v Liberci nevis?

Ty moduly ode me jsou k mani tak v horizontu 10 dni , mam to dat do vyroby?

Odesláno

jj, jestli to funguje a spolehlivě tak určitě. Jak to pak vypadá s obsluhou, stačí jakýkoliv spínač, nebo jak je to provedené?

Odesláno
jj, jestli to funguje a spolehlivě tak určitě. Jak to pak vypadá s obsluhou, stačí jakýkoliv spínač, nebo jak je to provedené?

jasně , jakékoliv tlačítko nebo universální dálka

Odesláno

Takže se nastaví a měnit nejde, prostě nastavím na půl hodiny a pak už jen mohu na dálku zapnout? A vypnout to jde také?

Odesláno

Tak to bych asi vzal s tím GSM dálkovým ovládáním. Jestli to dobře chápu tam se to dá lépe nastavovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...