SV 24 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Zdravim.Chtel bych se zeptat zda bych mel menit rozvody u 3.0 12ventila? Pro jistotu je menit,ale retez by mel vydrzet dlouho ne??? Mam najeto 170.tis. Predem diky Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 heh... tam je retez?! ja mel za to, ze retez se dava do nizkoobjemovych aut Citovat
Marcel505 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: SV 24 Zdravim.Chtel bych se zeptat zda bych mel menit rozvody u 3.0 12ventila? Pro jistotu je menit,ale retez by mel vydrzet dlouho ne??? Mam najeto 170.tis. Predem diky Nějaký interval určitě daný je, ale předpokládám že tak 250, ne-li 500 tisíc Km. Původně zaslal: švejk heh... tam je retez?! ja mel za to, ze retez se dava do nizkoobjemovych aut Nízkoobjemových? Citovat
jozefsv Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 je tam retaz a vymena vraj odporucana pri 250 tkm,ale to je blbost.rozobrali sme motor ten isty typ a retaz,ozubenie bez nejakych znamok opotrebenia.retaz nevytahana.su tam 3 retaze,kto by to menil.este som nepocul aby to niekto robil.mna menit rozvody na tomto ani nenapadlo.motor mal 283 tkm Citovat
jozefsv Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: švejk heh... tam je retez?! ja mel za to, ze retez se dava do nizkoobjemovych aut retaz sa dava od malych objemov az po xy objem,tak ako remen Citovat
Lukash605 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 kucííí mám jen takovej dotaz,na kolik můžou vyjít rozvody.prostě matroš,práce apod.ještě jsem to nedělal.jen bych rád věděl +- cenu třeba kolik si řekli v různých servisech.dík Citovat
Marcel505 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv je tam retaz a vymena vraj odporucana pri 250 tkm,ale to je blbost.rozobrali sme motor ten isty typ a retaz,ozubenie bez nejakych znamok opotrebenia.retaz nevytahana.su tam 3 retaze,kto by to menil.este som nepocul aby to niekto robil.mna menit rozvody na tomto ani nenapadlo.motor mal 283 tkm A jakej tam je napínák? Ono se totiž někdy stane, že když je řetěz vytahanej, tak vyletí ten napínák. Teda aspoň u starších se to stávalo. Citovat
Fusion Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Lukash605 kucííí mám jen takovej dotaz,na kolik můžou vyjít rozvody.prostě matroš,práce apod.ještě jsem to nedělal.jen bych rád věděl +- cenu třeba kolik si řekli v různých servisech.dík 4-6tis. U kvalitního auta není potřeba měnit řetěz snad nikdy, dřív odejdou jiný věci podle mě. Velká škoda, nepochopitelně na to všichni výrobci kašlou, asi aby ty nový plechovky dřív umřely. Citovat
jozefsv Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: jozefsv je tam retaz a vymena vraj odporucana pri 250 tkm,ale to je blbost.rozobrali sme motor ten isty typ a retaz,ozubenie bez nejakych znamok opotrebenia.retaz nevytahana.su tam 3 retaze,kto by to menil.este som nepocul aby to niekto robil.mna menit rozvody na tomto ani nenapadlo.motor mal 283 tkm A jakej tam je napínák? Ono se totiž někdy stane, že když je řetěz vytahanej, tak vyletí ten napínák. Teda aspoň u starších se to stávalo. musim sa spytat mechanika,nemam to doma a nepamatam ako to vyzeralo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.