Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Chtel bych se zeptat zda bych mel menit rozvody u 3.0 12ventila? Pro jistotu je menit,ale retez by mel vydrzet dlouho ne??? Mam najeto 170.tis.

Predem diky

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Zdravim.Chtel bych se zeptat zda bych mel menit rozvody u 3.0 12ventila? Pro jistotu je menit,ale retez by mel vydrzet dlouho ne??? Mam najeto 170.tis.

Predem diky

Nějaký interval určitě daný je, ale předpokládám že tak 250, ne-li 500 tisíc Km.

Původně zaslal: švejk

heh... tam je retez?! ja mel za to, ze retez se dava do nizkoobjemovych aut :myslim

Nízkoobjemových? :myslim

Odesláno

je tam retaz a vymena vraj odporucana pri 250 tkm,ale to je blbost.rozobrali sme motor ten isty typ a retaz,ozubenie bez nejakych znamok opotrebenia.retaz nevytahana.su tam 3 retaze,kto by to menil.este som nepocul aby to niekto robil.mna menit rozvody na tomto ani nenapadlo.motor mal 283 tkm

• O 3 týdny později...
Odesláno

kucííí mám jen takovej dotaz,na kolik můžou vyjít rozvody.prostě matroš,práce apod.ještě jsem to nedělal.jen bych rád věděl +- cenu třeba kolik si řekli v různých servisech.dík

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

je tam retaz a vymena vraj odporucana pri 250 tkm,ale to je blbost.rozobrali sme motor ten isty typ a retaz,ozubenie bez nejakych znamok opotrebenia.retaz nevytahana.su tam 3 retaze,kto by to menil.este som nepocul aby to niekto robil.mna menit rozvody na tomto ani nenapadlo.motor mal 283 tkm

A jakej tam je napínák? Ono se totiž někdy stane, že když je řetěz vytahanej, tak vyletí ten napínák. Teda aspoň u starších se to stávalo. :(

Odesláno
Původně zaslal: Lukash605

kucííí mám jen takovej dotaz,na kolik můžou vyjít rozvody.prostě matroš,práce apod.ještě jsem to nedělal.jen bych rád věděl +- cenu třeba kolik si řekli v různých servisech.dík

4-6tis.

U kvalitního auta není potřeba měnit řetěz snad nikdy, dřív odejdou jiný věci podle mě.

Velká škoda, nepochopitelně na to všichni výrobci kašlou, asi aby ty nový plechovky dřív umřely.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: jozefsv

A jakej tam je napínák? Ono se totiž někdy stane, že když je řetěz vytahanej, tak vyletí ten napínák. Teda aspoň u starších se to stávalo. :(

musim sa spytat mechanika,nemam to doma a nepamatam ako to vyzeralo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...