AnotherOne Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Je superuzamykanie súčasťou alarmu alebo to môže fungovať aj bez neho? Treba nejaké \"železo\" navyše do dverí alebo nejakú ďalšiu elektroniku aby to fungovalo, alebo stačí aktivácia v BSI? Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Co tím myslíš \"superuzamykání\" ........:myslim:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Viď príručka. Ja to nemám. Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Já mám že se mi při rozjezdu auta sami zamčou dvěře a zvenku nejdou otevřit...myslíš tím tohle????? jinak při každém otevření auta zevnitř mi ty blinkry blikají......jestli tady tohle není vono to co mám na co to superuzamykání vlastně je????? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 To zamykanie počas jazdy sa (de)aktivuje podržaním tlačidla zámku na palubovke. Superuzamykanie nedovolí otvoriť klučkou dvere zvnútra, ak je auto iba normálne zamknuté tak sa to dá (tak ako po tom uzamknutí počas jazdy keď ideš vystúpiť) Ak ti niekto rozbije okienko aby si otvoril dvere tak mu to nepomôže, je proste sťažený prístup do vozidla a aj jeho prípadná krádež. Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne To zamykanie počas jazdy sa (de)aktivuje podržaním tlačidla zámku na palubovke. Superuzamykanie nedovolí otvoriť klučkou dvere zvnútra, ak je auto iba normálne zamknuté tak sa to dá (tak ako po tom uzamknutí počas jazdy keď ideš vystúpiť) Ak ti niekto rozbije okienko aby si otvoril dvere tak mu to nepomôže, je proste sťažený prístup do vozidla a aj jeho prípadná krádež. Aha aha....jo to tlačitko tam mám a vím o tom......zkusím jestli to superuzamykání mám v autě........ Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Tak jsem to zkoušel a nemám tuto funkci....... Citovat
Arna Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Tzv. superzamykání mám taky , ale jak to vlastne ochranuje auto - co ochranuje to nevím. Jen používám stejný postup - nejdríve auto zamknu a cca po 2 sek. můžu znovu zmačknout na DO tlač. zamknout a blinkry asi 3-5 sek. mrkají. Když tlač. zamknout na DO zmačknu podruhe hned za sebou cca do 2 sekund, tak se další zamčení neaktivuje. Arna Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Arna Tzv. superzamykání mám taky , ale jak to vlastne ochranuje auto - co ochranuje to nevím. Jen používám stejný postup - nejdríve auto zamknu a cca po 2 sek. můžu znovu zmačknout na DO tlač. zamknout a blinkry asi 3-5 sek. mrkají. Když tlač. zamknout na DO zmačknu podruhe hned za sebou cca do 2 sekund, tak se další zamčení neaktivuje. Arna Ochraňuje to tak ako som písal, neotvoríš dvere zvnútra ani keď napr. rozbiješ okno, sťažuje vykradnutie a ukradnutie - musel by sa do auta nasúkať cez okienko. Si si istý, že máš superuzamykanie? Blinkre pri druhom stlačení po dvoch sekundách blikajú aj mne a môžem to stlačiť hocikedy nie len do piatich sekúnd po zamknutí - je to funkcia ktorá uľahčuje nájdenia auta napr. na parkovisku. Superuzamykanie otestuj tak, že sa zamkneš v aute a skús otvoriť dvere. Máš aj alarm, alebo len samotné superuzamykanie (ak ho ozaj máš)? [upravil dne 11.6.2008 AnotherOne] Citovat
Arna Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Najdu si čas a časy a možnosti si napíšu a dám vědět. mějte se. arna Citovat
Cyclope Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Byl jsem to teď zkusit a tuto funkci v autě nemám. 407SW 1.6 HDI FAP Confort. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: Cyclope Byl jsem to teď zkusit a tuto funkci v autě nemám. 407SW 1.6 HDI FAP Confort. To bude ten akčný model čo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.