maspe Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: maspe neumím tančit nekecej, vzdyt reprezentujes republiku Původně zaslal: Netopýrka já nejsem Arnoštek! Neco vymyslime :D:D bejvávalo - za mlada... A navíc jsem se schovával v chumlu Citovat
Jirkap Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Ze bych Vám dal taky něco k dispozici Megamixu mám mraky Citovat
chuck11 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Jirkap Ze bych Vám dal taky něco k dispozici Megamixu mám mraky no dávej:D Citovat
Zila Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 tak je to doma a je to parada:super:super:super:super Citovat
KoNG Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Pata destiny: je v planu uz od unora ... pridavam do seznamu novejsi a novejsi songy, musim na to vlitnout :mad: Na koho že Pato vlítneš ? Citovat
Pata Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Pata destiny: je v planu uz od unora ... pridavam do seznamu novejsi a novejsi songy, musim na to vlitnout :mad: Na koho že Pato vlítneš ? asi Te vytaham za ucho... i kdyz zatim teda nevim, jak to provedu :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.