Filip406 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Mám problém s rozvodami! Nevie mi niekto poradiť výmenu? Keď dám všertky kladky na aretačné body,tak sa mi stretávajú piesty s ventilami.Nieje na to nejaký iný spôsob? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Nejspíše je pootočená řemenice co je na klice, je tam odpružená a ráda se pootočí na ty gumě, bud koupit novou a nechat ji tam, nebo si novou jen vypujčit, udělat rozvody a dát tam starou, ničemu to nevadí, jen nesedí ten otvor pro nastavení, nebo u nás v servisu na to mají přípravek místo ty řemenice, tak jestli by ho taky někde neměli k zapujčení [upravil dne 9/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
pastorek Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Aké kladky? Nemyslíš tým rozvodové kolesá? Tu si stiahni stručný popis. www.pepanet.sk/servis/rozvod.pdf [upravil dne 9/6/08 pastorek] Citovat
kamen22 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Ja mam dva motory 2.0 16V RFV r.v. 96,97 a ani jeden nema na klukovej remenici otvor na zasunutie aretacneho sroba takze ani fabricky manual by mi nepomohol ak by sa remenica pretocila. Původně zaslal: Filip406 Mám problém s rozvodami! Nevie mi niekto poradiť výmenu? Keď dám všertky kladky na aretačné body,tak sa mi stretávajú piesty s ventilami.Nieje na to nejaký iný spôsob? Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: kamen22 Ja mam dva motory 2.0 16V RFV r.v. 96,97 a ani jeden nema na klukovej remenici otvor na zasunutie aretacneho sroba takze ani fabricky manual by mi nepomohol ak by sa remenica pretocila. Původně zaslal: Filip406 Mám problém s rozvodami! Nevie mi niekto poradiť výmenu? Keď dám všertky kladky na aretačné body,tak sa mi stretávajú piesty s ventilami.Nieje na to nejaký iný spôsob? Ten fabrický manuál by ti pomohol lebo by si sa dozvedel že kľukový hriadeľ má i iné aretačné body a nie iba remenicu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.