Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to potkalo i mě. na to že jsem měsíc po STK a tam byli OK :D A ted otázka, která je už asi dopředu vyřešená. Jedná se mi o značku čepů. Asi SKF co? :D Pak se mi nabízí za hezkou cenu DELPHI....

Jinak když už to budu dělat, nebude lepší vyměnit i čepy řízení? Když už budu dělat tu geotmerii, tak at to neni zas na pul roku..

[upravil dne 7/3/14 10:19 od Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuju. Navrtám maznice a taky doufám že vydržeji.. Geometrii dělám každej rok. takže bych beztak jel

Odesláno

Máte někdo zkušenosti s výměnou u automatu a u kupéčka? Má to nějaká specifika? Čeká mne výměna kuláčů příští týden, tak aby nas s mechanikem něco nepřekvapilo.

[upravil dne 9/3/14 08:04 od benik1984]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mě vyhodily z STK axiální a radiální vůle na spodních čepech - po demontáži byli zakousnuté ložiska - koupil jsem nové a ejhle těhlice měla menší průměr o 1mm mež čepy - bylo vidět že je zbroušená jak se točila v těch zadřených ložiskách - nechal jsem stočit těhlice - pak udělat futra a už zas jezdím a dokonce mi přestali jít rány po rozjezdu a couvání nebo jen po pootočení volantu na místě z přední nápravy :papa

post-39568-14109636551879_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To nejsi asi sám :D Já dal SKF + navrtal maznice. Čepy dohromady nějakejch 2500kč + 500kč práce. A vim že je za pul roku nebudu dělat znova..

Odesláno
Tak mě vyhodily z STK axiální a radiální vůle na spodních čepech - po demontáži byli zakousnuté ložiska - koupil jsem nové a ejhle těhlice měla menší průměr o 1mm mež čepy - bylo vidět že je zbroušená jak se točila v těch zadřených ložiskách - nechal jsem stočit těhlice - pak udělat futra a už zas jezdím a dokonce mi přestali jít rány po rozjezdu a couvání nebo jen po pootočení volantu na místě z přední nápravy :papa

Mam uplne stejnej problem, mam tu tehlici zbrousenou, ale dokonce to snad vypada ze ne z toho loziska, ale jako by to nekdo sesekaval sekackem driv na jedne strane toho valecku (nebo dokonce snad flexou)... moc jsem nepochopil jak jsi to myslel, ze jsi nechal stocit těhlice a udelat futra (nejsem mechanik) mohl bys mi to prosim osvětlit? Novou nebo i starsi tehlici se mi totiz nedari nikde najit. Takze i kdyby byla treba rada, kde se da ta nova modifikovana tehlice vcetne te podlozky proti zatekani vody do cepu sehnat, byl bych vdecnej. Diky moc...

Odesláno

Dneska jsem to teprve zacal resit a jsem tady na tom foru cerstve zaregistrovanej, nevyznam se tady jeste, mohl bys, prosím, hodit na nějaké ty těhlice link? Díííík

Odesláno

Ale zase na druhou stranu je tam kryt�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚© kuli�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¨kov�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚© lo�ƒÆ’�†â€™�ƒÂ¢�¢â€šÂ¬�‚¦�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¾isko kter�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚© by m�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¬lo n�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¬co vydr�ƒÆ’�†â€™�ƒÂ¢�¢â€šÂ¬�‚¦�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¾et:-) a pro jistotu jsem tam je�ƒÆ’�†â€™�ƒÂ¢�¢â€šÂ¬�‚¦�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¡t�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€ �¢â‚¬â„¢�ƒÆ’�¢â‚¬Å¡�ƒâ€š�‚¬ vrtnul maznice:-)

Odesláno
Nakupuj u ověřených členů - například v Inzerci najdeš vlákno člana badisak - viz AUTOROZVODY.CZ \"pacičku\" tam má za 1 225,-

na tej stranky su SKF kody 13500 (cena 1225) a 13501 (cca1095)

Je medzi nimi nejaky rozdiel? nic som si nevsimol... :myslim

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Dle mého bude rozdíl v těhlici.... zeptej se přímo Badisaka. Nejlépe koupit dle VIN

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...