koblih69 Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Neděkuj a upravi si podpis dle pravidel fóra nebo ti ho \"dřevák\" smaže Radku promiň musel jsem Citovat
maro407 Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 ja som packy menil vcera hned okolo spojky dal som lemforder 63e kus aj z tou nerezovou podlozkou Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Tak to potkalo i mě. na to že jsem měsíc po STK a tam byli OK A ted otázka, která je už asi dopředu vyřešená. Jedná se mi o značku čepů. Asi SKF co? Pak se mi nabízí za hezkou cenu DELPHI.... Jinak když už to budu dělat, nebude lepší vyměnit i čepy řízení? Když už budu dělat tu geotmerii, tak at to neni zas na pul roku.. [upravil dne 7/3/14 10:19 od Chozeluizskuner] Citovat
koblih69 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 SKF, na těch mých už mám 70 tis... geo se podle mě dělat nemusí Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Děkuju. Navrtám maznice a taky doufám že vydržeji.. Geometrii dělám každej rok. takže bych beztak jel Citovat
benik1984 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Máte někdo zkušenosti s výměnou u automatu a u kupéčka? Má to nějaká specifika? Čeká mne výměna kuláčů příští týden, tak aby nas s mechanikem něco nepřekvapilo. [upravil dne 9/3/14 08:04 od benik1984] Citovat
Milla1 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Tak mě vyhodily z STK axiální a radiální vůle na spodních čepech - po demontáži byli zakousnuté ložiska - koupil jsem nové a ejhle těhlice měla menší průměr o 1mm mež čepy - bylo vidět že je zbroušená jak se točila v těch zadřených ložiskách - nechal jsem stočit těhlice - pak udělat futra a už zas jezdím a dokonce mi přestali jít rány po rozjezdu a couvání nebo jen po pootočení volantu na místě z přední nápravy Citovat
kazatel zi Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Tak tydle kousky jsem koupil po slevě přes kámoše za 350kč, tak jsem zvědavý jak dlouho to vydrží:D Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 To nejsi asi sám Já dal SKF + navrtal maznice. Čepy dohromady nějakejch 2500kč + 500kč práce. A vim že je za pul roku nebudu dělat znova.. Citovat
Judes Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Keď nebudeš jazdiť tak ich meniť určite nebudeš , uvidíme za ďalších cca 30tis. až 50tis. km. Citovat
kazatel zi Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Ale zase na druhou stranu je tam kryté kuličkové ložisko které by mělo něco vydržet:-) a pro jistotu jsem tam ještě vrtnul maznice:-) Citovat
fishik Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Tak mě vyhodily z STK axiální a radiální vůle na spodních čepech - po demontáži byli zakousnuté ložiska - koupil jsem nové a ejhle těhlice měla menší průměr o 1mm mež čepy - bylo vidět že je zbroušená jak se točila v těch zadřených ložiskách - nechal jsem stočit těhlice - pak udělat futra a už zas jezdím a dokonce mi přestali jít rány po rozjezdu a couvání nebo jen po pootočení volantu na místě z přední nápravy Mam uplne stejnej problem, mam tu tehlici zbrousenou, ale dokonce to snad vypada ze ne z toho loziska, ale jako by to nekdo sesekaval sekackem driv na jedne strane toho valecku (nebo dokonce snad flexou)... moc jsem nepochopil jak jsi to myslel, ze jsi nechal stocit těhlice a udelat futra (nejsem mechanik) mohl bys mi to prosim osvětlit? Novou nebo i starsi tehlici se mi totiz nedari nikde najit. Takze i kdyby byla treba rada, kde se da ta nova modifikovana tehlice vcetne te podlozky proti zatekani vody do cepu sehnat, byl bych vdecnej. Diky moc... Citovat
koblih69 Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Těhlici se ti nedaří níkde najít? V inzerci jich tedy seženeš kopici a vidím je i n a Aukru a pod.... Citovat
fishik Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Dneska jsem to teprve zacal resit a jsem tady na tom foru cerstve zaregistrovanej, nevyznam se tady jeste, mohl bys, prosím, hodit na nějaké ty těhlice link? Díííík Citovat
koblih69 Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 http://aukro.cz/tehlice-tlumic-poloosa-peugeot-407-sw-hdi-2-7-i4100109236.html http://aukro.cz/tehlice-komplet-naboj-lozisko-peugeot-407-i4060863218.html http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=59 Citovat
kazatel zi Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Ale zase na druhou stranu je tam krytĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚© kuliĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¨kovĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚© loĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒÂ¢Ă?¢â€šÂ¬Ă?‚¦Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¾isko kterĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚© by mĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¬lo nĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¬co vydrĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒÂ¢Ă?¢â€šÂ¬Ă?‚¦Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¾et:-) a pro jistotu jsem tam jeĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒÂ¢Ă?¢â€šÂ¬Ă?‚¦Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¡tĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€ Ă?¢â‚¬â„¢Ă?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Å¡Ă?ƒâ€šĂ?‚¬ vrtnul maznice:-) Citovat
kazatel zi Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Sám bych to líp nenapsal Tak to si zabil:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nějak se mi zblaznil mobil:D Citovat
dodo407sw Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Nakupuj u ověřených členů - například v Inzerci najdeš vlákno člana badisak - viz AUTOROZVODY.CZ \"pacičku\" tam má za 1 225,- na tej stranky su SKF kody 13500 (cena 1225) a 13501 (cca1095) Je medzi nimi nejaky rozdiel? nic som si nevsimol... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Dle mého bude rozdíl v těhlici.... zeptej se přímo Badisaka. Nejlépe koupit dle VIN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.