Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar spolupazoutaci :)

Poridil sem si minuly tyden eswecko a nejak tam nemam tu zadni roletku. Prosel sem snad vsechny mozny shopy a nikde sem ji nenasel prodavat (i dle kodu ze serviceboxu).

Byl jsem se poptat na vrakaci a tam si za ni rekli 3000, coz mi prijde teda moc.

Nevite, prosim, kolik normalne stoji (treba i neoriginal?), pripadne kde se da rozumne sehnat - pocitam, ze primo u peugeota bude asi cena uplne nekde jinde (tam du v patek, taxe tam zeptam)

Diky a zdravim vsechny esweckare!:)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: pxcz

Zdar spolupazoutaci :)

Poridil sem si minuly tyden eswecko a nejak tam nemam tu zadni roletku. Prosel sem snad vsechny mozny shopy a nikde sem ji nenasel prodavat (i dle kodu ze serviceboxu).

Byl jsem se poptat na vrakaci a tam si za ni rekli 3000, coz mi prijde teda moc.

Nevite, prosim, kolik normalne stoji (treba i neoriginal?), pripadne kde se da rozumne sehnat - pocitam, ze primo u peugeota bude asi cena uplne nekde jinde (tam du v patek, taxe tam zeptam)

Diky a zdravim vsechny esweckare!:)

u Peugeota co jsem koukal 6500 Kč :(

Odesláno

Nevím jak u tvého, ale u mého auta není roletka jako taková (vysouvací), ale taková pevnější skládaná podložka. Nevýhodou je vzhled. Výhodou je, že se na to dá i něco málo odložit.

Cena 6300 v origo Peugeot (to teda nevim, asi je uvnitř zlatá) Já bych za ní víc jak pětistovku nedal.

Jinak nedávno tu někdo prodával roletku:

Tak mu zkus zavolat a domluvit se.

Guest servisman
Odesláno

podle servise boxu jsou dvě ta skládací 6300 kč ,ty ceny jsou fakticky přehnané ,ale někde na netu byly okolo 1500 jako druhovýroba:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

podle servise boxu jsou dvě ta skládací 6300 kč ,ty ceny jsou fakticky přehnané ,ale někde na netu byly okolo 1500 jako druhovýroba:myslim

Tak to kdybys nasel, tak ti zulibam ruce ;))

zajimavy ze servicebox mi ukazuje stahovaci roletku (dle vinka)

Jinak vzadu mam takovy vyrez velky U na tu roletovou cast a pak celou cestu drazku a je to zakonceny takou smyckou, kam se to zasekne aby se to nevracelo...

[upravil dne 8.6.2008 pxcz]

Odesláno

jo, tak servicebox mi nabizi presne tu horni roletovou .. a drazky v aute tomu presne odpovidaj ..

napsal sem msg tomu clovekovi, jak tu nekdo zalinkoval (diky, vubec sem tohle nenasel) .. tak uvidim jestli to jeste ma ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...