pxcz Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Zdar spolupazoutaci Poridil sem si minuly tyden eswecko a nejak tam nemam tu zadni roletku. Prosel sem snad vsechny mozny shopy a nikde sem ji nenasel prodavat (i dle kodu ze serviceboxu). Byl jsem se poptat na vrakaci a tam si za ni rekli 3000, coz mi prijde teda moc. Nevite, prosim, kolik normalne stoji (treba i neoriginal?), pripadne kde se da rozumne sehnat - pocitam, ze primo u peugeota bude asi cena uplne nekde jinde (tam du v patek, taxe tam zeptam) Diky a zdravim vsechny esweckare! Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: pxcz Zdar spolupazoutaci Poridil sem si minuly tyden eswecko a nejak tam nemam tu zadni roletku. Prosel sem snad vsechny mozny shopy a nikde sem ji nenasel prodavat (i dle kodu ze serviceboxu). Byl jsem se poptat na vrakaci a tam si za ni rekli 3000, coz mi prijde teda moc. Nevite, prosim, kolik normalne stoji (treba i neoriginal?), pripadne kde se da rozumne sehnat - pocitam, ze primo u peugeota bude asi cena uplne nekde jinde (tam du v patek, taxe tam zeptam) Diky a zdravim vsechny esweckare! u Peugeota co jsem koukal 6500 Kč Citovat
Ticcino Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Nevím jak u tvého, ale u mého auta není roletka jako taková (vysouvací), ale taková pevnější skládaná podložka. Nevýhodou je vzhled. Výhodou je, že se na to dá i něco málo odložit. Cena 6300 v origo Peugeot (to teda nevim, asi je uvnitř zlatá) Já bych za ní víc jak pětistovku nedal. Jinak nedávno tu někdo prodával roletku: Tak mu zkus zavolat a domluvit se. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 podle servise boxu jsou dvě ta skládací 6300 kč ,ty ceny jsou fakticky přehnané ,ale někde na netu byly okolo 1500 jako druhovýroba:myslim Citovat
pxcz Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: honza406 podle servise boxu jsou dvě ta skládací 6300 kč ,ty ceny jsou fakticky přehnané ,ale někde na netu byly okolo 1500 jako druhovýroba:myslim Tak to kdybys nasel, tak ti zulibam ruce ) zajimavy ze servicebox mi ukazuje stahovaci roletku (dle vinka) Jinak vzadu mam takovy vyrez velky U na tu roletovou cast a pak celou cestu drazku a je to zakonceny takou smyckou, kam se to zasekne aby se to nevracelo... [upravil dne 8.6.2008 pxcz] Citovat
Ticcino Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Je to možný. Do některých modelů patří ta zatahovací roleta. Cena je taky kolem 6300. Citovat
pxcz Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 jo, tak servicebox mi nabizi presne tu horni roletovou .. a drazky v aute tomu presne odpovidaj .. napsal sem msg tomu clovekovi, jak tu nekdo zalinkoval (diky, vubec sem tohle nenasel) .. tak uvidim jestli to jeste ma .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.