Big Tommy Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Zdravim zajímalo by mě kolik kiláku najedu když se mi rozsvítí rezerva a taky jestli někdo náhodou nemá schéma rozvodů.P 306 1.8 16V Citovat
EXI.60 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Podle ostatních ve foru najedeš na rezervu 70Km.sám jsem to nezkusil.jen by mě zajímalo proč chceš schéma rozvodů.Přece než je sundáš si je označíš i kdyby tam nebyli rysky.Nebo ti prdnul řemen? Citovat
Big Tommy Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 nevim já tomu vůbec nerozumim kámoš mi bude dělat pumpu a řikal ať mu seženu schéma. Citovat
Big Tommy Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 díky moc za to schéma je perfektní.:super:super Citovat
Big Tommy Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Podle ostatních ve foru najedeš na rezervu 70Km.sám jsem to nezkusil.jen by mě zajímalo proč chceš schéma rozvodů.Přece než je sundáš si je označíš i kdyby tam nebyli rysky.Nebo ti prdnul řemen? K tý rezervě.já si koupil 306 a neukazovalo kolik tam mam benzinu.ted sem si koupil nový čerpadlo natankoval sem za 200(to je na 70km) a svítila mi rezerva.já měl v hlavě že je rezerva na 50 tak mi to bylo divný. Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Podľa mojich skúseností je dpjazd na rezervu pomerne individuálna záležitosť. Medzi dvomi rovnakými autami sa môže líšiť i o 50 km. Ak to chceš vedieť presne tak si daj do kufra bandasku s benzínom a jazdi di zdochnutia. Ak máš na to nervy, tak pomerne spoľahlivo zistíš ako je to u teba. Citovat
Big Tommy Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 no tak to radsi budu pravidelne tankovat.nechci aby mi to zdechlo nekde na světlech v centru.díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.