lipnicak Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Zdravim Mam 206 1.4HDI 2005 po havárii už opravenou, ale nejde natočit. vše se chova OK. U starších modelů 306/98 1.6i bylo nárazové relé které odpojilo vstřiky. To samé je i na HDI 2.0 jenže na 1.4HDI ho nemůžu najít, možná je to tim, nebo nečim podobnym. Víte někdo něco o tom ?? Dík Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 No mal by si ho tam mat, urcite... A pokial sa nemylim, malo by byt v motorovom priestore, niekde pod vodicom... Ale presne neviem, 1.4 HDI som este nevidel... Citovat
lipnicak Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Napadlo mi jeste jestli to nemuze delat baterka, nadavno se tu resilo jak ji u MUX odpojovat, ja to neresil a ted je to v modu ECO. Citovat
argoo Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze. Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: argoo alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze. to je vymakané:potlesk to jsem nevěděla:aut Citovat
KoNG Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: argoo alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze. Jo ale tohle mají jenom benzinové motory Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: argoo alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze. Jo ale tohle mají jenom benzinové motory však já mám benzín:super no doufám,že to potřebovat nebudu.. A fotečka toho čudliku by nebyla..? ale jo-tak tmavěčervený čudlik tam je snad jen jeden-to najdu [upravil dne 15.6.2008 peugeotkovic] Citovat
KoNG Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: argoo alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze. Jo ale tohle mají jenom benzinové motory však já mám benzín:super no doufám,že to potřebovat nebudu.. A fotečka toho čudliku by nebyla..? ale jo-tak tmavěčervený čudlik tam je snad jen jeden-to najdu [upravil dne 15.6.2008 peugeotkovic] Ale tady je řeč o HDI Citovat
Přema Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 No třeba 406tka HDI to má taky tak ne jenom benzín Citovat
třídvířko Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Zdravim.Nejsem si teda jist,ale že by měly HDička nárazovou pojistku?To maj jen benziňáci Jestli to tak není,tak mě vyveďte z omylu... Citovat
KoNG Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: třídvířko Zdravim.Nejsem si teda jist,ale že by měly HDička nárazovou pojistku?To maj jen benziňáci Jestli to tak není,tak mě vyveďte z omylu... Dneska jsem provedl dukladnou studii motoru a rozhodně namojí 1.4HDI se žádné nárazové čidlo nevyskytuje. Nebo je to nějaká schovaná finta Citovat
argoo Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 obidve moje P406 2,0 HDI to mali, zajtra zistim aj dalsie a napisem. Citovat
dyla Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 svieti kontrolka motora na palubovke po zapnuti zapalovania? Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: třídvířko Zdravim.Nejsem si teda jist,ale že by měly HDička nárazovou pojistku?To maj jen benziňáci Jestli to tak není,tak mě vyveďte z omylu... Dneska jsem provedl dukladnou studii motoru a rozhodně namojí 1.4HDI se žádné nárazové čidlo nevyskytuje. Nebo je to nějaká schovaná finta 100% to tam mám,zkusím najít foto..... Citovat
ROpa Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 na 1,4HDI budes darmo ten cerveny ventil hladat nema ho tento motor. Specialne na to som sa pytal mechanika v Peugeote co mi robil diag a povedal ze aspon na 1,4HDI nie je. Pokial viem na tomto aute v nadrzi nie je ani dopravne cerpadlo, naftu taha aj vstrekuje to iste, staci polozit ruku na motor ked zapnes zapalovanie a a citis chvenie resp ked je ticho aj bzucanie. Preto je tam aj ta pumpicka na rucne pumpovanie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.