Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Mam 206 1.4HDI 2005 po havárii už opravenou, ale nejde natočit. vše se chova OK. U starších modelů 306/98 1.6i bylo nárazové relé které odpojilo vstřiky. To samé je i na HDI 2.0 jenže na 1.4HDI ho nemůžu najít, možná je to tim, nebo nečim podobnym. Víte někdo něco o tom ??

Dík :papa

Odesláno

No mal by si ho tam mat, urcite... A pokial sa nemylim, malo by byt v motorovom priestore, niekde pod vodicom...

Ale presne neviem, 1.4 HDI som este nevidel...

• O 2 týdny později...
Odesláno

alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze.

Odesláno
Původně zaslal: argoo

alebo narazovy spinac - v motorovom priestore na privode paliva od nadrze, najdes ho ked pojdes po hadici, je este pred paliv. filtrom, je to tmavocervene dost velke tlacidlo, pri havari obycajne vypne a zastavi privod paliva od nadrze.

to je vymakané:mrk:potlesk to jsem nevěděla:aut

Odesláno

Jo ale tohle mají jenom benzinové motory ;)
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

však já mám benzín:super

no doufám,že to potřebovat nebudu..

A fotečka toho čudliku by nebyla..?

ale jo-tak tmavěčervený čudlik tam je snad jen jeden-to najdu

[upravil dne 15.6.2008 peugeotkovic]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

však já mám benzín:super

no doufám,že to potřebovat nebudu..

A fotečka toho čudliku by nebyla..?

ale jo-tak tmavěčervený čudlik tam je snad jen jeden-to najdu

[upravil dne 15.6.2008 peugeotkovic]

Ale tady je řeč o HDI
Odesláno
Původně zaslal: třídvířko

Zdravim.Nejsem si teda jist,ale že by měly HDička nárazovou pojistku?To maj jen benziňáci :myslim Jestli to tak není,tak mě vyveďte z omylu...

Dneska jsem provedl dukladnou studii motoru a rozhodně namojí 1.4HDI se žádné nárazové čidlo nevyskytuje. Nebo je to nějaká schovaná finta
Odesláno

Původně zaslal: třídvířko

Zdravim.Nejsem si teda jist,ale že by měly HDička nárazovou pojistku?To maj jen benziňáci :myslim Jestli to tak není,tak mě vyveďte z omylu...

Dneska jsem provedl dukladnou studii motoru a rozhodně namojí 1.4HDI se žádné nárazové čidlo nevyskytuje. Nebo je to nějaká schovaná finta

100% to tam mám,zkusím najít foto.....

post-0-14109601037055_thumb.jpg

Odesláno

na 1,4HDI budes darmo ten cerveny ventil hladat nema ho tento motor. Specialne na to som sa pytal mechanika v Peugeote co mi robil diag a povedal ze aspon na 1,4HDI nie je. Pokial viem na tomto aute v nadrzi nie je ani dopravne cerpadlo, naftu taha aj vstrekuje to iste, staci polozit ruku na motor ked zapnes zapalovanie a a citis chvenie resp ked je ticho aj bzucanie. Preto je tam aj ta pumpicka na rucne pumpovanie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...