Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Trička - s nickem nebo bez ???  

1. 1. Trička - s nickem nebo bez ???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Triko s nickem má pro mě nevýhodu v poměrně úzkém využití. Jinde než na srazu si využití trika s nickem neumím představit, zatímco nevidím důvod, proč nenosit triko s logem klubu a Šebetovem na zádech veřejně.

Tak náš předseda to přesně vystihl. :super:D:super

(takže jak jsem už psal:\" Taky si objednávám jeden kousek, velikost XL v modré barvě, prosíííííííííííííííím. )

[upravil dne 10/6/08 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

500,- Kč za tričko Ti nikdo nezaplat:autí a pokud by jsi nechal nažehlovat logo někde jinde, ztrácíš záruku na tričko i potisk, a v té druhé firmě ti řeknou, že ten materiál neznají, neručí za to, musíš počítat s kazovými kusy...atd

OK kvalita bez nicku :papa

Odesláno

kvalita bez nicku, objednavka v predchozim vlakne

1x damske svetle modre M, a 1x tmave modre panske XL nebo XXL? Mam 92 kg :-)

Odesláno

ma se to zaplatit do 20. 6. je 11. Moji bance trva az 5 pracovnich dnu vyrizeni, mohu tedy vedet co a jak? Jestli mam poslat penize, nebo nemam............

Odesláno

Omlouvám se všem, přišla jsem těd po 12-tce z práce:mad:, takže slibuju že během zítřka sem dám veškeré podrobnosti ohledně triček, kolik zaplatit, kam...:super

Jinak budeme teda objednávat ty tríča bez nicku ale za to vysoká gramáž, značka Adler a velký výběr barev:-) jak jsou uvedeny dříve.:roker

Odesláno

Já taky hlasuji pro kvalitní tričko bez loga. Dá se vzít kamkoli a dělat reklamu clubu je lepší než každému předvádět jméno, či přezdívku, která cizím lidem může připadat dost podivná::cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...