Bloodeye Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 No ja uz mam len problem,ci som sa dobre trafil s tymi konektormi pyropasov do + a - Tak mam este tapaciry uvolenene... Ako to zistim,ci to je dobre zapojene,nevie niekto?Na tom oranzovom konektory vidim 1 a 2 ale na tom pyropase uz nie:myslim Citovat
janou Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Keď som vymieňal airbagy bolo jedno ako ich zapojim , tie pyro by mali biť tiež. V podstate by to mala biť len rozbuška. Citovat
rolis7 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Je to jednoduché. Pri búračke, ak strelia, tak boli dobre zapojené.:D:D. Prepáč, je to len žartík na odlahčenie. V princípe ak je to rozbuška, tak je naozaj jedno, ako zapojíš plus a mínus póly. Nemám priame skúsenosti s pyropatrónami v napínačoch pásov, ale mám skúsenosť s rozbuškou vo vojenskom delobuchu a tam to fungovalo spoľahlivo či sa to zapojilo plus, mínus, alebo mínus, plus. [upravil dne 13/6/08 rolis7] Citovat
Durko Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 nechcem vyzerať hlúpo ale človek sa učí celý život. načo to je dobré? Citovat
Guest servisman Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Durko nechcem vyzerať hlúpo ale človek sa učí celý život. načo to je dobré? prostě při nárazu tě pás přitáhne ještě k sedačce Citovat
Durko Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Durko nechcem vyzerať hlúpo ale človek sa učí celý život. načo to je dobré? prostě při nárazu tě pás přitáhne ještě k sedačce to je dobré ja ba som skôr povedal že trochu povolí aby to zmiernilo to trhnutie pri náraze:super Citovat
momo306 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 zdravim vsetkych. Pozeral som tu foto pyropasov zo 406ky a vidi sa mi ze by to mohlo byt rovnake ako na 306? Ak vie niekto presne opravte na, sudim len podla foto. Citovat
marko306 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 áno na 306 pasujú zo 406 aj 106 a myslím, že aj zo 605 a iných starších modelov ale to iba typujem. Ja osobne mám vo svojej 306 z anglickej 406 old modelu. Citovat
lubokpz Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Durko nechcem vyzerať hlúpo ale človek sa učí celý život. načo to je dobré? prostě při nárazu tě pás přitáhne ještě k sedačce to je dobré ja ba som skôr povedal že trochu povolí aby to zmiernilo to trhnutie pri náraze:super pritiahne, aby pásy obmedzili pohyb tela dopredu, lebo pri predklone tela by ti airbag mohol zlomiť väzy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.