Dejvyf Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 nemáte někdo zkušenosti s vadným tur¨bem, repas nebo nové turbo ? A popřípadě kde se dá sehnat, Díky moc Citovat
Cingo Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Tu máš nejaké skúsenosti a keď niečo nepochopíš tak daj vedieť, ja už to mám za sebou Citovat
Fix Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jo už jsem to řešil na 2,0hdi 79Kw.Nejlevnější nové stojí 17200kč s dph.jinač ti udělají i repas.Rema Turbo Strakonice. Citovat
vlado-.m Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Co sa na takom turbe moze pokazit , ked je mazane a unik oleja nebadat?, pocut ako pri zvyseni otacok svisti a aj tak poriadne netlaci??? Nemoze to byt len zaseknute nastavovanie lopatiek? Citovat
Dejvyf Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 našli mi chybu P0299, po vymazání této chyby auto jelo jako oheň 14 dní, tak je zvláštní že borec mi tvrdí že mám turbo v p.... teď v neděli když jsem ho pořádně roztáhl tak ve 150 opět to samé a už to zase nejede, nevíte někdo, co by to mohlo být. Díky Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 mají natačecí lopatky. Zkus vyměnit reg. ventil ovládání turba, dosta častá závada pokud se to takhle chová Citovat
Kenedi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 aj ja mam chybu P0299 .. neviete co s tym mam ??? co mam spravit?? poradte prosim ventil ovladania truba?? kolko to stoji??? Citovat
Kenedi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 mají natačecí lopatky. Zkus vyměnit reg. ventil ovládání turba, dosta častá závada pokud se to takhle chová Hovoril si v tomto prispevku o chybe P0299 ?? Daj mi prosim vediet ako sa to da spravit Dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.