denoo Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 krasa, uz mi to ale neukazuj, lebo mam len nervy na predchadzajuceho majitela ze si nedal od vyroby parkovaci asistent to takehoto dlheho auta, a pritom tam napchal take drahe veci ako navigacia a telefon Citovat
Zipík Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: denoo krasa, uz mi to ale neukazuj, lebo mam len nervy na predchadzajuceho majitela ze si nedal od vyroby parkovaci asistent to takehoto dlheho auta, a pritom tam napchal take drahe veci ako navigacia a telefon To se divím,ze nejsou originál....Vyzkoušej zajet do jiného servisu třeba si chtěl tento servis jen vydělat peníze:myslim Citovat
denoo Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 no ja tomu moc neverim, ak to ide spravit, tak asi naozaj to vyjde pekne draho, to co spravia v peugeote za 10 000sk to by sa dalo, ale to bude len pipat, ziadne tlacitko do pristrojovky nezabuduju cize ani nebudu to aktivovat v bsi, bohvie akym sposobom sa pripoja tie senzory k bsi Citovat
Zipík Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: denoo no ja tomu moc neverim, ak to ide spravit, tak asi naozaj to vyjde pekne draho, to co spravia v peugeote za 10 000sk to by sa dalo, ale to bude len pipat, ziadne tlacitko do pristrojovky nezabuduju cize ani nebudu to aktivovat v bsi, bohvie akym sposobom sa pripoja tie senzory k bsi A tobě to nepípá v reproduktorech? Citovat
denoo Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 ale sak ja nemam praveze ziadne, ja hovorim ze by som dal dorobit, ale za 10 000sk to bude len pipat, aj ked to bude original peugeot sensory Citovat
Zipík Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: denoo ale sak ja nemam praveze ziadne, ja hovorim ze by som dal dorobit, ale za 10 000sk to bude len pipat, aj ked to bude original peugeot sensory Aha tak jsem to špatně pochopil.Škoda:ticho Citovat
marda77 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Zdravim, ja mam original senzory a aj velky display ale tiez mi to len pipa, ako sa to da aktivovat? diky Citovat
Zipík Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: marda77 Zdravim, ja mam original senzory a aj velky display ale tiez mi to len pipa, ako sa to da aktivovat? diky Konkrétně v tomto vlákně je to napsané.Stačí ho číst od začátku:(Kajvet to tam psal... jde to,ale musí se to povolit v BSI! Na obrazovce se zobrazuje barevně blízkost a na jaké straně překážka je včetně pípání. (zobrazení na displeji je aktivní až v blízkosti překážky a né při zařazení zpátečky!) [upravil dne 21.9.08 kajvet] Citovat
AnotherOne Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: marda77 Zdravim, ja mam original senzory a aj velky display ale tiez mi to len pipa, ako sa to da aktivovat? diky Konkrétně v tomto vlákně je to napsané.Stačí ho číst od začátku:(Kajvet to tam psal... jde to,ale musí se to povolit v BSI! Na obrazovce se zobrazuje barevně blízkost a na jaké straně překážka je včetně pípání. (zobrazení na displeji je aktivní až v blízkosti překážky a né při zařazení zpátečky!) [upravil dne 21.9.08 kajvet] Je možné, že bude potrebné nahrať novšiu verziu softu a v staršej to nebude. Ináč nevidím dôvod aby to tam bolo zablokované ak sú origo senzory. Citovat
marda77 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 ahaa, a este mi mozte poradit ako si to mam povolit v tom BSI, kedze ja ani neviem co to vlastne je. Dikes Citovat
denoo Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 chod do peugeotu a povedz co chces a spravia to. ALebo mozno lacnejsia moznost, dakomu kto ma pocitac , tak ten by to este mohol, Citovat
jardelAC Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Caute, mozno trochu od temy, ale mam problem s parkovacim asistentom. Niekedy funguje, niekedy nie. Po nastartovani pipne a napise Parking System Faulty. Inokedy ide normalne. Neviete, co s tym moze byt predtym, ako s tym pojdem na diagnostiku? Citovat
Přema Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Mě to dělalo taky a já vyčistil všechny patice kabelů jak u všech čidel tak i u řídící jednotky která je hned u rezervy.....a přestalo to.....stačí ty patice jen párkrát vytáhnout a zase zastrčit...tím se kontakty pročistí....od té doby ok. Citovat
somira Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Tak jsem byl dnes v Peugeot servisu a nastavit na LCD to nešlo, nebylo kde .... Prý to je tím, že mám sběrnici VAN, jde to jen na CAN :roll:roll Citovat
jardelAC Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 dik za radu cez vikend sa na to pozriem. mam to auto kratko, tak sa do toho este bojim vrtat Citovat
Jurko Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 tak jsem si ho dnes koupil,už hajá v garáži,mám senzory i ve předu,tak jsem zvědavej jestli to půjde,zítra to všechno musím prozkoumat,už se na to těším Citovat
denoo Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 este by ma inak zaujimalo, ked mam senzory tlaku v pneumatikach, tak v menu ked dam nastavenia, nastavenia jednotiek ci co, tam je moznost napr bud km alebo mile , atd, a este tam je jedna moznost ze Bar alebo este daka druha moznost, ale naco je tam moznost volby jednotky tlaku , ked ja aj tak nevidim nikde aky je presne tlak v pneumatikach, tak naco volit? Ziadne informacie o baroch nikde nevidim, iba ked klesne tlak po 2 mpa , tak potom mi zasvieti , a ukaze ktore koleso je makee, ale nic viac Citovat
Přema Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: denoo este by ma inak zaujimalo, ked mam senzory tlaku v pneumatikach, tak v menu ked dam nastavenia, nastavenia jednotiek ci co, tam je moznost napr bud km alebo mile , atd, a este tam je jedna moznost ze Bar alebo este daka druha moznost, ale naco je tam moznost volby jednotky tlaku , ked ja aj tak nevidim nikde aky je presne tlak v pneumatikach, tak naco volit? Ziadne informacie o baroch nikde nevidim, iba ked klesne tlak po 2 mpa , tak potom mi zasvieti , a ukaze ktore koleso je makee, ale nic viac Já to mám ze senzoramy tlaku uplně stejně,jen mi to hlásí už pod 2,2 at. možná je to tím že mám SW a je asi těžší...... Citovat
xytron Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 můžete mi osvětlit kde najdu jestli mám senzory v pneumatikách ? díky Citovat
denoo Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 pri startovani uvidis , pression OK, auticko nakreslene na malom displey medzi budikama , inak, mozes to zistit, tak ze vyfucis gumuaspon do polovice, a malo by to ukazat ze je makka guma, inak by ma zaujimalo, rozlisuje napr ked je prepichnuta guma , a uz je napr iba 0,5 atmosfery , a ked je 1,9 a len trosku fuci, ci to je pocitacu jedno? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.