Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

krasa, uz mi to ale neukazuj, lebo mam len nervy na predchadzajuceho majitela ze si nedal od vyroby parkovaci asistent to takehoto dlheho auta, a pritom tam napchal take drahe veci ako navigacia a telefon :mad:

Odesláno
Původně zaslal: denoo

krasa, uz mi to ale neukazuj, lebo mam len nervy na predchadzajuceho majitela ze si nedal od vyroby parkovaci asistent to takehoto dlheho auta, a pritom tam napchal take drahe veci ako navigacia a telefon :mad:

To se divím,ze nejsou originál....Vyzkoušej zajet do jiného servisu třeba si chtěl tento servis jen vydělat peníze:myslim

Odesláno

no ja tomu moc neverim, ak to ide spravit, tak asi naozaj to vyjde pekne draho, to co spravia v peugeote za 10 000sk to by sa dalo, ale to bude len pipat, ziadne tlacitko do pristrojovky nezabuduju cize ani nebudu to aktivovat v bsi, bohvie akym sposobom sa pripoja tie senzory k bsi

Odesláno

no ja tomu moc neverim, ak to ide spravit, tak asi naozaj to vyjde pekne draho, to co spravia v peugeote za 10 000sk to by sa dalo, ale to bude len pipat, ziadne tlacitko do pristrojovky nezabuduju cize ani nebudu to aktivovat v bsi, bohvie akym sposobom sa pripoja tie senzory k bsi

A tobě to nepípá v reproduktorech?

Odesláno

ale sak ja nemam praveze ziadne, ja hovorim ze by som dal dorobit, ale za 10 000sk to bude len pipat, aj ked to bude original peugeot sensory

Aha tak jsem to špatně pochopil.Škoda:ticho

Odesláno
Původně zaslal: marda77

Zdravim, ja mam original senzory a aj velky display ale tiez mi to len pipa, ako sa to da aktivovat? diky

Konkrétně v tomto vlákně je to napsané.Stačí ho číst od začátku:(Kajvet to tam psal...

jde to,ale musí se to povolit v BSI! Na obrazovce se zobrazuje barevně blízkost a na jaké straně překážka je včetně pípání.:super (zobrazení na displeji je aktivní až v blízkosti překážky a né při zařazení zpátečky!)

[upravil dne 21.9.08 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Původně zaslal: marda77

Zdravim, ja mam original senzory a aj velky display ale tiez mi to len pipa, ako sa to da aktivovat? diky

Konkrétně v tomto vlákně je to napsané.Stačí ho číst od začátku:(Kajvet to tam psal...

jde to,ale musí se to povolit v BSI! Na obrazovce se zobrazuje barevně blízkost a na jaké straně překážka je včetně pípání.:super (zobrazení na displeji je aktivní až v blízkosti překážky a né při zařazení zpátečky!)

[upravil dne 21.9.08 kajvet]

Je možné, že bude potrebné nahrať novšiu verziu softu a v staršej to nebude. Ináč nevidím dôvod aby to tam bolo zablokované ak sú origo senzory.

Odesláno

Caute, mozno trochu od temy, ale mam problem s parkovacim asistentom. Niekedy funguje, niekedy nie. Po nastartovani pipne a napise Parking System Faulty. Inokedy ide normalne. Neviete, co s tym moze byt predtym, ako s tym pojdem na diagnostiku?

Odesláno

Mě to dělalo taky a já vyčistil všechny patice kabelů jak u všech čidel tak i u řídící jednotky která je hned u rezervy.....a přestalo to.....stačí ty patice jen párkrát vytáhnout a zase zastrčit...tím se kontakty pročistí....od té doby ok.

Odesláno

tak jsem si ho dnes koupil,už hajá v garáži,mám senzory i ve předu,tak jsem zvědavej jestli to půjde,zítra to

všechno musím prozkoumat,už se na to těším

Odesláno

este by ma inak zaujimalo, ked mam senzory tlaku v pneumatikach, tak v menu ked dam nastavenia, nastavenia jednotiek ci co, tam je moznost napr bud km alebo mile , atd, a este tam je jedna moznost ze Bar alebo este daka druha moznost, ale naco je tam moznost volby jednotky tlaku , ked ja aj tak nevidim nikde aky je presne tlak v pneumatikach, tak naco volit? Ziadne informacie o baroch nikde nevidim, iba ked klesne tlak po 2 mpa , tak potom mi zasvieti , a ukaze ktore koleso je makee, ale nic viac :nevim

Odesláno

este by ma inak zaujimalo, ked mam senzory tlaku v pneumatikach, tak v menu ked dam nastavenia, nastavenia jednotiek ci co, tam je moznost napr bud km alebo mile , atd, a este tam je jedna moznost ze Bar alebo este daka druha moznost, ale naco je tam moznost volby jednotky tlaku , ked ja aj tak nevidim nikde aky je presne tlak v pneumatikach, tak naco volit? Ziadne informacie o baroch nikde nevidim, iba ked klesne tlak po 2 mpa , tak potom mi zasvieti , a ukaze ktore koleso je makee, ale nic viac :nevim

Já to mám ze senzoramy tlaku uplně stejně,jen mi to hlásí už pod 2,2 at. možná je to tím že mám SW a je asi těžší......

Odesláno

pri startovani uvidis , pression OK, auticko nakreslene na malom displey medzi budikama , inak, mozes to zistit, tak ze vyfucis gumuaspon do polovice, a malo by to ukazat ze je makka guma,

inak by ma zaujimalo, rozlisuje napr ked je prepichnuta guma , a uz je napr iba 0,5 atmosfery , a ked je 1,9 a len trosku fuci, ci to je pocitacu jedno?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...