Gisbern Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Nevíte prosím někdo, jak nastavím parkovacího asistenta, aby se mi zobrazoval na multifunkčním display u RT3, pouze mi pípápá. Děkuji [upravil dne 3.6.2008 Gisbern] Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Tak to by mě taky zajímalo jestli něco takového jde...... Citovat
mora Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 to se ti nebude nikdy zobrazovat.nemas tam kameru Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: mora to se ti nebude nikdy zobrazovat.nemas tam kameru On myslí a já taky jak je třeba u Octavky II. že se ti na displeji ukáže zadek auta a při překážce se ti na něm objeví u u kterého čidla a na jaké straně máš překážku...... u domontovaných parkovacích asistentů ti to taky ukazuje kde je překážka ale tady si myslím že to asi nepujde ...taky mám RT3 a v menu je cosi o park.asistentu ale i při aktivaci i deaktivaci to nic na displeji neukazuje.....jen to pípá Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 RT3 nič také nezobrazuje. Polohu prekážky možno určiť podľa toho, z ktorej strany (repráku) to pípa. Citovat
julis Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Nech si to nastavit na diagnostice sám jsem to měl. Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: julis Nech si to nastavit na diagnostice sám jsem to měl. To jako jde jo???????? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Pochybujem, v manuáli o tom nie je zmienka, prečo by to tajili keď máš origo senzory. Citovat
kajvet Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 jde to,ale musí se to povolit v BSI! Na obrazovce se zobrazuje barevně blízkost a na jaké straně překážka je včetně pípání. (zobrazení na displeji je aktivní až v blízkosti překážky a né při zařazení zpátečky!) [upravil dne 21.9.08 kajvet] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Tak to sme asi hovorili o RD4 (s malým displejom) tam to nejde. Citovat
denoo Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 kajvet hod foto displeya pri cuvani, chcel bych to videt Citovat
kajvet Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 jj, to je ono.. začne to zelenou a postupně se přidávají s blížící se překážkou barevné čárky. to Zipík: neodřel jsi to při focení,jsi hodně blízko zdi! :-D Citovat
Zipík Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: kajvet jj, to je ono.. začne to zelenou a postupně se přidávají s blížící se překážkou barevné čárky. to Zipík: neodřel jsi to při focení,jsi hodně blízko zdi! :-D Mám vyzkoušené, že po rozsvícení vykřičníku a červené čáry můžu ještě asi 5 cm popojet:D Citovat
Přema Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: Zipík Tady posílám foto Já to taky tak chci.......:nevim:nevim ale u malého displeje to asi nepujde......:myslim:myslim Citovat
denoo Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 ja to chcem do je husty , moc pekne, ja mam displey velky, ale zas nie original od vyroby parkovacie senzory, keby som ich mal od vyroby tak to mam Citovat
denoo Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 ja som inak myslel, ze ti nebude davat vsetky ciarky v riadku naraz, ale napr ked bude zo strany napr kamen, tak ti bude ukazovat presne kde je prekazka Citovat
kajvet Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: denoo ja som inak myslel, ze ti nebude davat vsetky ciarky v riadku naraz, ale napr ked bude zo strany napr kamen, tak ti bude ukazovat presne kde je prekazka Ale to ukazuje! Když je překážka pouze zleva tak přibývají čárky jen nalevo atd... Citovat
denoo Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 inak k tomu zobrazeniu , a original parkovacie senzory, volal som do bratislavy peugeotu, a ono sa to da aj tak ze to bude ako original , a aj ukazovat na displey, ale ale treba tam kupit naviac este inteligencnu jednotku ci co, a vyjde to dako 40 000sk Citovat
Zipík Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 JJ podle toho z které strany je překážka tak se to i zobrazuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.