Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte prosím někdo, jak nastavím parkovacího asistenta, aby se mi zobrazoval na multifunkčním display u RT3, pouze mi pípápá. Děkuji :super

[upravil dne 3.6.2008 Gisbern]

Odesláno
Původně zaslal: mora

to se ti nebude nikdy zobrazovat.nemas tam kameru

On myslí a já taky jak je třeba u Octavky II. že se ti na displeji ukáže zadek auta a při překážce se ti na něm objeví u u kterého čidla a na jaké straně máš překážku...... u domontovaných parkovacích asistentů ti to taky ukazuje kde je překážka ale tady si myslím že to asi nepujde ...taky mám RT3 a v menu je cosi o park.asistentu ale i při aktivaci i deaktivaci to nic na displeji neukazuje.....jen to pípá

• O 3 měsíce později...
Odesláno

jde to,ale musí se to povolit v BSI! Na obrazovce se zobrazuje barevně blízkost a na jaké straně překážka je včetně pípání.:super (zobrazení na displeji je aktivní až v blízkosti překážky a né při zařazení zpátečky!)

[upravil dne 21.9.08 kajvet]

Odesláno

jj, to je ono.. začne to zelenou a postupně se přidávají s blížící se překážkou barevné čárky.

to Zipík: neodřel jsi to při focení,jsi hodně blízko zdi! :-D

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

jj, to je ono.. začne to zelenou a postupně se přidávají s blížící se překážkou barevné čárky.

to Zipík: neodřel jsi to při focení,jsi hodně blízko zdi! :-D

Mám vyzkoušené, že po rozsvícení vykřičníku a červené čáry můžu ještě asi 5 cm popojet:D

Odesláno
Původně zaslal: denoo

ja som inak myslel, ze ti nebude davat vsetky ciarky v riadku naraz, ale napr ked bude zo strany napr kamen, tak ti bude ukazovat presne kde je prekazka

Ale to ukazuje! Když je překážka pouze zleva tak přibývají čárky jen nalevo atd...

Odesláno

inak k tomu zobrazeniu , a original parkovacie senzory, volal som do bratislavy peugeotu, a ono sa to da aj tak ze to bude ako original , a aj ukazovat na displey, ale ale treba tam kupit naviac este inteligencnu jednotku ci co, a vyjde to dako 40 000sk :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...