Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 :D:D dalo to sice dost prace, udělat vše tak, aby to stálo za to, hlavně to několikeré broušení bylo za trest..ale myslím, že se mi to povedlo. Málem mi upadly ručičky.... Předtím: Potom: [upravil dne 2/6/08 Geri007] Citovat
Bratr Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 pěkná práce, snad já sám bych se do toho nepustil šikovné ručičky Citovat
chotemicak Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Nejhorší bylo asi přepsat tu SPZ nééé ??? :mrk :D Citovat
Bratr Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: chotemicak Nejhorší bylo asi přepsat tu SPZ nééé ??? :mrk :D :D Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 noooo nebudu rikat, ze to byla prochazka ruzovym sadem, priznam se ( jako byvala opelistka - srdcem jsem ale stale ) nebylo zrovna jendoduchy sundat predni naraznik..Jsem zvykla, ze vsechny srouby vidim... povedlo se mi povolit vsechny srouby okolo ( drzi vystuhu narazniku ) ale ty, co drzely naraznik, tam stale drzely...:D:D nakonec sel dolu po dobrym a prace mohla zacit... to uz bylo lehci... i kdyz to brouseni a olepovani.. uuuf.. si zase rozmyslim, nez se nekdy do neceho pustim:myslim Citovat
OK406 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Vypadá to pěkně a co venkovní zrcátka?? Ty nebudou v barvě karoserie?? Citovat
Berkoff Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 btw koukam ze si i sundala dalnicni znamku ale jinak pekne Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Berkoff: protoze fotka pred lakovanim je tesne po koupeni autiho, a nebylo jeste prepsany na me... a dalnicka tam je, jen je blbej odlesk:-)))) jestli se ti nezda, ze si holka umi nalakovat naraznik:roker, pro me za me.. me to je jedno.. ja mam z moji prace radost:-)))))):):) Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 OK406: pravdepodobne budu davat uplne jiny zrcatka, takze to tedko resit nebudu.. tydle drzi za dobry slovo - lepenku ( uz od byvalyho majitele ):) Citovat
Pata Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Geri: to sis lakovala sama? :o:o tak to klobouk dolu Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Pata: ano, priznavam ze se samotnym lakovanim posledni vrstvy - barvy mi pomahal kamarad, ale jinak vse od sundani, pripravy pod lak atd atd a naslednou montaz vsech dilu... lakovala jsem si listy pod svetlama, maska prijde na radu tedko.. na starym auti ( kadettovi, jsem si naraznik lakovala 2x a celej i s lakem sama...:) Citovat
Béďa Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 teda musim uznat ze si sikulka, vypada dobre.. Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Kuju klucii:-))) fakt z nej mam radost... snazim se, moc me to bavi...ac je to u holky divny, ja vim... ale ja se u toho vzdycky krasne odreaguju... nekdo relaxuje na gauci, ja u auta, nejlepe pod autem...:D:D tedko planuju konecne nekaj vytvorit jinak sani...to origo se mi vuuubec nelibi...nechapu, jak se ten vzduch vubec muze doplazit az ke klapce:-))))))) Citovat
Berkoff Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Geri007 Berkoff: protoze fotka pred lakovanim je tesne po koupeni autiho, a nebylo jeste prepsany na me... a dalnicka tam je, jen je blbej odlesk:-)))) jestli se ti nezda, ze si holka umi nalakovat naraznik:roker, pro me za me.. me to je jedno.. ja mam z moji prace radost:-)))))):):) Zisi necerti se, sem psal ze to mas hesky, a skladam klobouk, nektery holky neumej ani zacouvat, natoz si nalakovat plasty mas to pekny ... Citovat
Pata Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Geri: tak to jsi na klubu mezi spravnyma lidma :super:super Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Berkoff: se necertiiim...:D:D jsem klidna jako beranekk...hih.. ja se nerozcilujuu... jsem malej neposednej andilek:aut jen me to bavi, delat si auti hezky:-))))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.