Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D :D:D dalo to sice dost prace, udělat vše tak, aby to stálo za to, hlavně to několikeré broušení bylo za trest..ale myslím, že se mi to povedlo. Málem mi upadly ručičky....:roker

Předtím:

naraznikpuvodnizelenykc9.jpg

naraznikpuvodnizelenykc9.0a9b92507f.jpg

Potom:

nalakovanynaraznik1bg4.jpg

nalakovanynaraznik1bg4.1b60131a3f.jpg

[upravil dne 2/6/08 Geri007]

Odesláno

noooo nebudu rikat, ze to byla prochazka ruzovym sadem, priznam se ( jako byvala opelistka - srdcem jsem ale stale ) nebylo zrovna jendoduchy sundat predni naraznik..Jsem zvykla, ze vsechny srouby vidim...:o povedlo se mi povolit vsechny srouby okolo ( drzi vystuhu narazniku ) ale ty, co drzely naraznik, tam stale drzely...:D:D:D

nakonec sel dolu po dobrym a prace mohla zacit... to uz bylo lehci... i kdyz to brouseni a olepovani.. uuuf.. si zase rozmyslim, nez se nekdy do neceho pustim:myslim

Odesláno

Berkoff: protoze fotka pred lakovanim je tesne po koupeni autiho, a nebylo jeste prepsany na me... a dalnicka tam je, jen je blbej odlesk:-))))

jestli se ti nezda, ze si holka umi nalakovat naraznik:roker, pro me za me.. me to je jedno.. ja mam z moji prace radost:-)))))):):):):)

Odesláno

Pata: ano, priznavam ze se samotnym lakovanim posledni vrstvy - barvy mi pomahal kamarad, ale jinak vse od sundani, pripravy pod lak atd atd a naslednou montaz vsech dilu... lakovala jsem si listy pod svetlama, maska prijde na radu tedko.. na starym auti ( kadettovi, jsem si naraznik lakovala 2x a celej i s lakem sama...:):)

Odesláno

Kuju klucii:-))) fakt z nej mam radost... snazim se, moc me to bavi...ac je to u holky divny, ja vim... ale ja se u toho vzdycky krasne odreaguju... nekdo relaxuje na gauci, ja u auta, nejlepe pod autem...:D:D:D

tedko planuju konecne nekaj vytvorit jinak sani...to origo se mi vuuubec nelibi...nechapu, jak se ten vzduch vubec muze doplazit az ke klapce:-))))))):myslim

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

Berkoff: protoze fotka pred lakovanim je tesne po koupeni autiho, a nebylo jeste prepsany na me... a dalnicka tam je, jen je blbej odlesk:-))))

jestli se ti nezda, ze si holka umi nalakovat naraznik:roker, pro me za me.. me to je jedno.. ja mam z moji prace radost:-)))))):):):):)

Zisi necerti se, sem psal ze to mas hesky, a skladam klobouk, nektery holky neumej ani zacouvat, natoz si nalakovat plasty :)

mas to pekny ...:)

Odesláno

Berkoff: se necertiiim...:D:D:D jsem klidna jako beranekk...hih.. ja se nerozcilujuu...

jsem malej neposednej andilek:aut

jen me to bavi, delat si auti hezky:-)))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...