hardhouse.trip Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Tak ty dvě alba výše jsou asi tak nejlepší, ale i Age of love se dost povedl, ty starší už nic moc, a ty novější už vůbec ne... Myslím že dost lidí to začlo poslouchat, jak vydali \"How much is the fish?\", to chtěl tenkrát každej to CD od nás ze třídy na ZŠ Citovat
Guest servisman Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 mám co jsi psal + nějaký co jsem sehnal na burze asi před 10lety jsou starší. Ne že bych musel jejich všechny písničky , občas podle nálady, občas zavzpomínám na svý mládí kde jsou poslouchal ABBU . Na modernu jsem nějak nebyl a ani nejsem .nyní si rád poslechnu Muka v autě Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Mno když už tak se spíš asi víc vracím ke konkrétním skladbám ... dodnes me treba bavi videoklipy na Nessaja - The Logical Song a nebo take Let Me Be Your Valentine Ale co se tech uplne nejstarsich veci tyka taky bych to nezatracoval - treba Endless Summer nebo Back In The UK. Mimochodem nekdy predloni nebo kdy byli Scooter tusim na Benatske noci tady v CR tak jsem je videl nazivo ale teda nejak moc me to nenadchlo ... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 pokud tam hráli jen ty nový songy,tak se ani nedivím že to nenadchlo...já byl na nich naživo v praze když mi bylo asi 15 nebo 16, a to tenkrát byly ty nový hity jako how much is the fish, the logical song, i\'m your pusher,... Citovat
BV406 Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 URPIN fest ted patek/sobota, BB, Kremnicka.... SHINING !!!!!!!!!!!!!! jede nekdo, my ANO !!!!! http://www.metalmania-magazin.eu/festivaly/urpin-fest-2014-banska-bystrica/ Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Účastní se někdo festivalu České Hrady 2014? Citovat
BV406 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 no, uz je zverejneny timing .... letos abych se rozkrajel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Kdo už slyšel nový Accept - Blind Rage. Super, naprosto parádní Ochutnávka titulní skladby Stampede - Citovat
hardhouse.trip Odesláno 16. srpen 2014 Odesláno 16. srpen 2014 skvělá hudba... ...hned jsem si to z toho youtubu stáhl Citovat
rgot Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Tak na BA jsem byl jen na jeden den a jel jsem tam vyloženě za jednou jedinou skupinou...nostalgie sice moc nenastala, ale i tak jim to fajně hrálo...jo byli to KRABATHOR Citovat
HonzaRez Odesláno 29. srpen 2014 Odesláno 29. srpen 2014 Hoj, vidím, že jsou tu fanoušci heavy-power... Zajímalo by mě, jestli tu někdo zná tohoto geroje...? Citovat
rgot Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Nikdy to nebyla skupina na jeden dva poslechy...ale tentokrát je to už i na mě moc... http://www.youtube.com/watch?v=QvOm9LDa8o8 kdeže death metalové časy jsou...jinak co se týká instrumentalních výkonů tak nemají konkurenci široko daleko .. Citovat
rgot Odesláno 11. říjen 2014 Odesláno 11. říjen 2014 Tož včera mě došli dva lupeně na Omegu...sice už jsou za zenitem, ale těším se.... Citovat
Guest bluesman Odesláno 17. říjen 2014 Odesláno 17. říjen 2014 Niet nad pravú československú klasiku... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 Tak, panášci a panenky, kdopak znáte tuhle kapelu, říkají si Seventy seven, čili 77 Je to stejný Made in Hell jako AC/DC Citovat
Honza z Nera Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 . . . mě tam prosím pěkně zaujal v 0:40 ten zaparkovaný peugeot expert možná citroen jumpy či snad fiat scudo . . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.