Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ty dvě alba výše jsou asi tak nejlepší, ale i Age of love se dost povedl, ty starší už nic moc, a ty novější už vůbec ne...

Myslím že dost lidí to začlo poslouchat, jak vydali \"How much is the fish?\", to chtěl tenkrát každej to CD od nás ze třídy na ZŠ :)

Guest servisman
Odesláno

mám co jsi psal + nějaký co jsem sehnal na burze asi před 10lety jsou starší. Ne že bych musel jejich všechny písničky , občas podle nálady, občas zavzpomínám na svý mládí kde jsou poslouchal ABBU . Na modernu jsem nějak nebyl a ani nejsem .nyní si rád poslechnu Muka v autě

Odesláno

Mno když už tak se spíš asi víc vracím ke konkrétním skladbám ... dodnes me treba bavi videoklipy na Nessaja - The Logical Song a nebo take Let Me Be Your Valentine :super

Ale co se tech uplne nejstarsich veci tyka taky bych to nezatracoval - treba Endless Summer nebo Back In The UK. Mimochodem nekdy predloni nebo kdy byli Scooter tusim na Benatske noci tady v CR tak jsem je videl nazivo ale teda nejak moc me to nenadchlo ...

Odesláno

pokud tam hráli jen ty nový songy,tak se ani nedivím že to nenadchlo...já byl na nich naživo v praze když mi bylo asi 15 nebo 16, a to tenkrát byly ty nový hity jako how much is the fish, the logical song, i\'m your pusher,...

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak na BA jsem byl jen na jeden den a jel jsem tam vyloženě za jednou jedinou skupinou...nostalgie sice moc nenastala, ale i tak jim to fajně hrálo...jo byli to KRABATHOR

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tož včera mě došli dva lupeně na Omegu...sice už jsou za zenitem, ale těším se....

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...