Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: petr s

OPRAVA ŠPATNĚ JSEM TO OPSAL VF33CRHSB

82344441

Je to z čr a posledni zaznamenana oprava je 13.12.2005 při 110450 km a byl měněny setrvačník

Odesláno

Je to asi unavný,ale tahle možnost tvého umu mě nenechala chladným a tak zkusím štěstí i já. VF33HRHSB82684186 .Kdyby to šlo,tak díky.Když ne,tak stejně díky za ostatní.Tenhle club je opravdu super.:papa

Odesláno
Původně zaslal: FIKÍSEK

Je to asi unavný,ale tahle možnost tvého umu mě nenechala chladným a tak zkusím štěstí i já. VF33HRHSB82684186 .Kdyby to šlo,tak díky.Když ne,tak stejně díky za ostatní.Tenhle club je opravdu super.:papa

Prodej 17.10 2002 v dojčlandu , poslední zaznamenaná oprava 6.9. 2005 při 106330 km

V 80tisicich km (7.4.2005) měněny FAP za repasovaný

V 60 tisících km (26.3. 2004) měněny setrvačnik

proběhla svolavací akce na posilovač řízeni a zatim se to další svol. akce nechystá.

Odesláno

Ahoj Pe.Tr. Si borec a preto by som Ta chcel poprosit o historiu mojho vozu. VIN : VF33ERHSB83128353. Auto som kupoval z bazaru 11.10.2006 a malo najazdenych 87.500 km, dovezene z Talianska. Jedna sa o p307 break 2,0 HDi 79 kW, 2003.

Odesláno
Původně zaslal: vlado1979

Ahoj Pe.Tr. Si borec a preto by som Ta chcel poprosit o historiu mojho vozu. VIN : VF33ERHSB83128353. Auto som kupoval z bazaru 11.10.2006 a malo najazdenych 87.500 km, dovezene z Talianska. Jedna sa o p307 break 2,0 HDi 79 kW, 2003.

km i Itálie sedí , jedna garanční oprava . spiš prohlídka :super

Odesláno

Dakujem velmi pekne. Pri 90.000 km som menil zotrvacnik, pri 121.000 km mi pc hodil hlasku o doplneni aditiva a pri tejto prilezitosti som nechal vymenit aj FAP filter za repasovany. Inak iba pravidelna udrzba ( olej, filtre ... ). Mam vsak jeden problem. Ak brzdim motorom najma na 2. a 3. prevodovom stupni a otacky poklesnu pod 2000 za min, tak sa ozyva nejake piskanie. Neviem opisat presne ten zvuk, ale je to pocut. Na stvorke a ani na volnobehu to nerobi. Mechanik v neautorizovanom servise mi vravel, ze by mohlo byt nieco s riadenim. Nemas s tym skusenost o co by sa mohlo jednat ?

Inak tento problem som zaznamenal aj v sluzobnom aute v praci ( opel corsa ), ale to ma najazdenych iba 9.500 km...

Odesláno
Původně zaslal: Koncord

Zdravím Pe.Tr,

prosím Ťa mohol by si pozrieť aj mne na VF33ERHSB82990677.

Viem že už sme dosť s tým otravný, ale proste si frajer. Ak môžeš veľmi pekne ďakujem.

:papa:papa:papa

Môj asi tiež nemá rodný list. :myslim

Odesláno

Zdravím Pe.Tr,

prosím Ťa mohol by si pozrieť aj mne na VF33ERHSB82990677.

Viem že už sme dosť s tým otravný, ale proste si frajer. Ak môžeš veľmi pekne ďakujem.

:papa:papa:papa

Môj asi tiež nemá rodný list. :myslim

prodej 9.3. 2004 v italii , vymena prednich kotoucu v 16000km , vic tu neni:papa

Odesláno

To: Pe.Tr

Nechcel som ťa otravovať omrknutím môjho auta, ale čím ďalej tým viac som zvedavý či ma moc ošmykol maník čo som od neho kúpil auto. Malo byť dovezené z nemecka od jeho sestry. Tak ak budeš mať čas a náladu prosím skús mi niečo na toho môjho Peugeota pohľadať. Vopred ďakujem.

VF33HRHSB83568851

Odesláno
Původně zaslal: Cingo

To: Pe.Tr

Nechcel som ťa otravovať omrknutím môjho auta, ale čím ďalej tým viac som zvedavý či ma moc ošmykol maník čo som od neho kúpil auto. Malo byť dovezené z nemecka od jeho sestry. Tak ak budeš mať čas a náladu prosím skús mi niečo na toho môjho Peugeota pohľadať. Vopred ďakujem.

VF33HRHSB83568851

kolik mas km?

Odesláno

auto prvně prodáno ve francii 18.5.2004 a poslední zaznamenany servis je 24.8.2006 při 122668km , takže ti je asi jasne že do ted to ma jeste minimalne dalsich 20-30 tisic vic :(

Odesláno

Tak to je facka. Nič viac už asi nezistíš čo? No repasoval som už turbo, Fap som vyčistil, idem dať doliať aditívum a môžem akurát čakať výmenu spojky a zotrváku. Čo myslíš že sa mi ešte pos..ie?

Odesláno

Tak to je facka. Nič viac už asi nezistíš čo? No repasoval som už turbo, Fap som vyčistil, idem dať doliať aditívum a môžem akurát čakať výmenu spojky a zotrváku. Čo myslíš že sa mi ešte pos..ie?

Shodou okolnosti pri te posledni oprave menily setrvacnik a pak tam menily jen spinac 5 dveri a plynove vzpery zadnich dveri, jinak jen prohlidky

Odesláno

Od dnes si môj človek čo ma vie potešiť.:potlesk Dúfam teda že aspoň to by sa mi mohlo vyhnúť. 150.000km je dosť, ale dúfam že budem spokojný. Podľa mňa je totiž Peugeot fakt pekné a pohodlné auto.

Odesláno

Od dnes si môj človek čo ma vie potešiť.:potlesk Dúfam teda že aspoň to by sa mi mohlo vyhnúť. 150.000km je dosť, ale dúfam že budem spokojný. Podľa mňa je totiž Peugeot fakt pekné a pohodlné auto.

máš správný přístup k věci:super

Odesláno

Odkedy som ho kúpil, len doňho vrážam prachy a nervujem sa, ale na druhú stranu si hovorím že každé auto po nejakých kilometroch potrebuje sériu opráv. Kamoš kúpil nový hiundai a je veľmi spokojný, ale dohovie ako sa tie autá zachovajú po 150.000km?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...