Trundik Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Jezkovi.voci Presne tak, nahradni votuzidlo bude financne reseno pres pojistovnu. Nepočítej ale, že dostaneš za zapůjčení vozu 100% toho, co zaplatíš. Pojišťovna ti nedá část peněz, které se dle pojišťovny rovnají tomu, o co bys přišel, kdybys jezdil svým autem (opotřebení pneu atd). Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: Jezkovi.voci Presne tak, nahradni votuzidlo bude financne reseno pres pojistovnu. Nepočítej ale, že dostaneš za zapůjčení vozu 100% toho, co zaplatíš. Pojišťovna ti nedá část peněz, které se dle pojišťovny rovnají tomu, o co bys přišel, kdybys jezdil svým autem (opotřebení pneu atd). JJ, ale porad lespi nez dratem do voka, kopanec dobricha, sednout si na spendlik, slapnout do howna a jezdit na sluzebky busem... [upravil dne 2/6/2008 Jezkovi.voci] Citovat
Mitja Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd To náhradní auto bych samozřejmě přefakturoval pojišťovně, ta paní by mě ani v nejmenším nezajímala (pokud potřebuju náhradní auto, tak proplacení je přece záležitostí pojišťovny - v případě oné paní tedy asociace musí zajistit proplacení, byť ona nemá platnou STK - jak to z ní dostanou přece není můj problém) To pak jo . Citovat
poldy Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 vykupna cena 1400 libier bezna cena v bazaroch 1800 libier ohodnotene poistovnou na 2195 libier ale minus 400 libier poplatok poistovni ...... mesiac pred totalkou domna jedna audina posunula vw polo a mal som trosilinku ohnuty zadny naraznik, dostal som nahradnu fiestu, nestalo ma to nic, uplne nic, nechapem ako je mozne ze doma poistovnie maju nieco ako amortizaciu a podobne, uz si clovek nemoze byt isty ani ked ma havarijnu ..... mimochodom mesacne som na pizooo platil 50 libier,mesacne !!! zeby to bolo tym? mimochodom toto bola moja vina [upravil dne 2.6.2008 poldo306] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 Uz mam opraveno. Timto dekuju chlapum ze servisu Ford Viki ve Zline, ze vysli vstric memu natlaku co se tyka casoveho terminu. Mondyss jezdi skvele, uz absolvolal nekolik dalsich tisic km. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Jezkovi.voci Uz mam opraveno. Timto dekuju chlapum ze servisu Ford Viki ve Zline, ze vysli vstric memu natlaku co se tyka casoveho terminu. Mondyss jezdi skvele, uz absolvolal nekolik dalsich tisic km. to je nové nebo vyprané v Perw...? :D:D:D kua kluci šikovny to jsou . spasovano dle fota hezky. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 Jojo, sikovny. spary jsou pekne rovnomerne. Jinak, je to vyprane v Arielu Citovat
barenst Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 u nahradniho auta pojistovna strhava castku ktera je dana zakonem o nahrade za sluzebni jizdu tedy je to jeste stale 3,6 / km , proto je lepsi se domluvit v servise a napsat mene ujetych Km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.