Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam problem s prepinacem na ovladani elektrickeho okna na prave strane. Nevite nekdo nahodou jak je ten prepinac zapojeny? Je tam 2x spinac, odpor a dioda..jsem z toho jaksi jelen. Dratu je tam celkem 7..

306, 5dverovy, 1997

[upravil dne 1.6.2008 foxdon]

Odesláno
Původně zaslal: PeterG

mam komplet stahovaci mechanizmus na pravu stranu. teda motor, kolajnicku, lanko, plast. pokope.

ak by si nepochodil s opravou .

dik, ale nepotrebuju, mam motorek funkcni, a vsechny mech casti taky, jen ten prepinac....a to spadnute lanko :-( nevis za co je uchycene?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem elektriku vyresil...zapojene je to na levo klasicky dvou prepinac a vpravo jako \"schodistak\"...ja mel bohuzel prervane draty vlevo u dverich, ale nevsiml jsem si toho, takze jsem rozvrtal pravou stranu... shodil jsem si lanko, tim padem jsem musel rozdelat cely vodici mechanismus okna, ale ted se mi jaksi \"zkratili\" lanka a nemuzu to tam napasovat...navic mi okno nahore drhne...asi jsem tam dal neco spatne :( bohuzel mi auto nechce jet, tak musim resit v prve rade to...

Odesláno

mám s pravým oknem taky problémy, při stahování někde jako když drhne, nahoru jde líp ale celý se kýve dopředu a dozadu. Když jede dolů tak napřed zajede zadní strana a takto nahlý zajíždí, nahoru je to opačně. Nevíte čím to může být? Něco asi někde pustilo ale abych věděl co musím všechno sundat aspoň.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...