foxdon Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Zdravim, mam problem s prepinacem na ovladani elektrickeho okna na prave strane. Nevite nekdo nahodou jak je ten prepinac zapojeny? Je tam 2x spinac, odpor a dioda..jsem z toho jaksi jelen. Dratu je tam celkem 7.. 306, 5dverovy, 1997 [upravil dne 1.6.2008 foxdon] Citovat
PeterG Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 mam komplet stahovaci mechanizmus na pravu stranu. teda motor, kolajnicku, lanko, plast. pokope. ak by si nepochodil s opravou . Citovat
foxdon Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: PeterG mam komplet stahovaci mechanizmus na pravu stranu. teda motor, kolajnicku, lanko, plast. pokope. ak by si nepochodil s opravou . dik, ale nepotrebuju, mam motorek funkcni, a vsechny mech casti taky, jen ten prepinac....a to spadnute lanko :-( nevis za co je uchycene? Citovat
foxdon Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Tak jsem elektriku vyresil...zapojene je to na levo klasicky dvou prepinac a vpravo jako \"schodistak\"...ja mel bohuzel prervane draty vlevo u dverich, ale nevsiml jsem si toho, takze jsem rozvrtal pravou stranu... shodil jsem si lanko, tim padem jsem musel rozdelat cely vodici mechanismus okna, ale ted se mi jaksi \"zkratili\" lanka a nemuzu to tam napasovat...navic mi okno nahore drhne...asi jsem tam dal neco spatne bohuzel mi auto nechce jet, tak musim resit v prve rade to... Citovat
majd Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 mám s pravým oknem taky problémy, při stahování někde jako když drhne, nahoru jde líp ale celý se kýve dopředu a dozadu. Když jede dolů tak napřed zajede zadní strana a takto nahlý zajíždí, nahoru je to opačně. Nevíte čím to může být? Něco asi někde pustilo ale abych věděl co musím všechno sundat aspoň. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.