Medvěd Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Tak to já osobně znám spoustu lidí, kteří mají fábku jako služební a nijak zásadně si nestěžují. Ono je to totiž i o tom, že většina z mých známých velice dobře pamatuje dobu, kdy jako služební dostávali Š 105/130 nebo VAZ 2105 (eventuelně Š 1203 TAZ) a tak nejsou zvyklí moc remcat, ale se svěřeným autem jezdit, Škodovka umí pro firmy kupující větší nmožství aut nabídnout velice zajímavé slevy (když jsem se u Peugeot ČR ptal na slevy u 207 SW, pokud by jich firmna brala 10, bylo mi řečeno, že je to nový model a že slevu můžu očekávat ve formě nějaké výbavy, ale finanční nikoli) a když si k tomu připočtu i servis na každém rohu a bezproblémový přísun náhradních dílů, vyjde mi škodovka pro firemní flotilu jako nejideálnější stroj. Domů ať si každý kupuje co se mu líbí, ale u firemního zaměstnance bych očekával, že bude jezdit s tím, co firma pořídí (jeho hlas bych jako majitel firmy bral maximálně jakjo hlas poradní) - tedy pokud auto bude ve stavu způsobilém provozu. Pokud se Vám někomu nelíbí, že jako zaměstnanci jezdíte ve Fábii 1,2 HTP - co Vám brání založit si vlastní firmu a jezdit třeba služebním Jaguárem ??? Aha, už vím - ono se i na toho Jaguára musí nejdříve vydělat, že??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.