ilona Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Ahojte kamarádi Peugeotáci, prosim nějakého z Brna či okolí, který by byl tak hodný a kouknul se mi na auto a řekl by,zdali mu něco nechybi. Vim jen 2 věci - Prosila bych posoudit stáří ložiska zadního kola a přijít na to, proč se poslední dobou často spíná náhradní chlazení.Děkuji za odpvědi a rady Citovat
vix Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 ty ses ho ještě nezbavila ? jinak, myslím, že ZOBY se nabízel. Citovat
ilona Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 ahoj, ne, oživila, ale máš pravdu bylo by mín starostí. Ráda bych zjistla, proč se častěji spíná ventilator,asi špatně chladí, ale chladič, termostat, hadice jsou toplé. K případnému odzvdušnění,abych vyloučila i toto, jsem se ještě nedostala. Citovat
jerry2 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 dieslovou 205 sem ještě nikdy nemusel odvzdušňovat, mohl by být třeba zanesený chladič, že to často pouští větráky. Citovat
Vopičí Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: jerry2 dieslovou 205 sem ještě nikdy nemusel odvzdušňovat, mohl by být třeba zanesený chladič, že to často pouští větráky. Jo jo, mohl by být zanesený chladič. Na svojí 205 jsem ho už taky proplachoval. Pokud jsem v létě nechal auto chvilku běžet na volnoběh, tak už to spínalo a ve městě na křižovatkách jely sahary pořád. Tak jsem vyndal chladič, vyfoukal z něj špínu, listy a hmyzáky, propláchl ho vevnitř, nalil novou nemrznoucí směs a je po problému. Teď se musím hodně snažit, aby sahary zapli a to i v tomhle počasí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.