Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte kamarádi Peugeotáci, prosim nějakého z Brna či okolí, který by byl tak hodný a kouknul se mi na auto a řekl by,zdali mu něco nechybi. Vim jen 2 věci - Prosila bych posoudit stáří ložiska zadního kola a přijít na to, proč se poslední dobou často spíná náhradní chlazení.Děkuji za odpvědi a rady

Odesláno

ahoj, ne, oživila, ale máš pravdu bylo by mín starostí. Ráda bych zjistla, proč se častěji spíná ventilator,asi špatně chladí, ale chladič, termostat, hadice jsou toplé. K případnému odzvdušnění,abych vyloučila i toto, jsem se ještě nedostala.

Odesláno
Původně zaslal: jerry2

dieslovou 205 sem ještě nikdy nemusel odvzdušňovat, mohl by být třeba zanesený chladič, že to často pouští větráky. ;)

Jo jo, mohl by být zanesený chladič. Na svojí 205 jsem ho už taky proplachoval. Pokud jsem v létě nechal auto chvilku běžet na volnoběh, tak už to spínalo a ve městě na křižovatkách jely sahary pořád. Tak jsem vyndal chladič, vyfoukal z něj špínu, listy a hmyzáky, propláchl ho vevnitř, nalil novou nemrznoucí směs a je po problému. Teď se musím hodně snažit, aby sahary zapli a to i v tomhle počasí.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...