Mlyn Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 mel bych dotaz jestli nekdo zkousel rozdelat cerpadlo posilovace, stala se takova vec ze se mi cerpadlo vysypalo, mozna jen lozisko nevim jiste, problem je ale v tom ze po vrakacich sem sehnal jen z benzinaku, ten ma vsak jinsi kladku, a ma ji prisroubovanou na hrodeli, ale cerpadlo z mojeho ji ma nejak na pevno, vypada to jako nerozebyratelene, ale zase nejak to dali dohromady ze ? zkousel sem u nahradnich vyrobcu, ale nic, a k ofiko dealerovi se mi moc nechce, proste by me zajimalo jestli by to cerpadlo slo jen \"zrepasovat\" a nebo je proste nutne jine... predem dik za odpovedi... Citovat
oddie Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Kdyby sis řekl tady místo shánění po vrakáčích, dostal bys to co tam patří. Citovat
Mlyn Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: oddie Kdyby sis řekl tady místo shánění po vrakáčích, dostal bys to co tam patří. To je sice hezky, ale prt mi to pomuze kdyz ziju v Irsku... Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Můžu ti sehnat kontakt na vrakáč v Londýně to je o kousek blíž než ke mě do garáže... Citovat
Mlyn Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Dik, ale to je stale trochu z ruky protoze mezi Irskem a Anglii je furt moc vody, a ja si nemuzu dovolit se ztratit na vic nez jeden den... Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Řemenice je na hřídeli nalisovaná, už tu někdo psal, že to rozlisoval, ale není to sranda, dá se to tím zničit. Pokud je ta druhé našroubovaná, stejně to asi nebude záměnné. Citovat
Mlyn Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: oddie Řemenice je na hřídeli nalisovaná, už tu někdo psal, že to rozlisoval, ale není to sranda, dá se to tím zničit. Pokud je ta druhé našroubovaná, stejně to asi nebude záměnné. Diky, to jsem potreboval vedet... Citovat
lachtan Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Pro Oddiho: Též ho sháním. Dal jsem i inzerát nic.Bylo by ještě k mání? P 306DT r.v. 93 Citovat
oddie Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Jo, mělo by tam být. Změř si průměr řemenice, jsou tam dva různé. Citovat
lachtan Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Tak jestli jsem aspoň trochu měřil tak mě to ukázalo 130mm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.