Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mel bych dotaz jestli nekdo zkousel rozdelat cerpadlo posilovace, stala se takova vec ze se mi cerpadlo vysypalo, mozna jen lozisko nevim jiste, problem je ale v tom ze po vrakacich sem sehnal jen z benzinaku, ten ma vsak jinsi kladku, a ma ji prisroubovanou na hrodeli, ale cerpadlo z mojeho ji ma nejak na pevno, vypada to jako nerozebyratelene, ale zase nejak to dali dohromady ze ? zkousel sem u nahradnich vyrobcu, ale nic, a k ofiko dealerovi se mi moc nechce, proste by me zajimalo jestli by to cerpadlo slo jen \"zrepasovat\" a nebo je proste nutne jine... predem dik za odpovedi...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Kdyby sis řekl tady místo shánění po vrakáčích, dostal bys to co tam patří.

To je sice hezky, ale prt mi to pomuze kdyz ziju v Irsku...

Odesláno

Dik, ale to je stale trochu z ruky protoze mezi Irskem a Anglii je furt moc vody, a ja si nemuzu dovolit se ztratit na vic nez jeden den...

Odesláno

Řemenice je na hřídeli nalisovaná, už tu někdo psal, že to rozlisoval, ale není to sranda, dá se to tím zničit. Pokud je ta druhé našroubovaná, stejně to asi nebude záměnné.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Řemenice je na hřídeli nalisovaná, už tu někdo psal, že to rozlisoval, ale není to sranda, dá se to tím zničit. Pokud je ta druhé našroubovaná, stejně to asi nebude záměnné.

Diky, to jsem potreboval vedet...

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...