AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 To teda nie, ale taký čo funguje Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux Jasný, mě to zatím tak moc nezlobí, takže ještě počkám, nicméně asi to nebude mít dlouhého trvání Hale a na kolik by mě vyšlo tohle: Mám s tím takový menší problém To je RT4 ten bude asi dražší....je v tom tel,MP3,a bluták....no nevím.....ale čekej tak 12000..... Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne To teda nie, ale taký čo funguje Tak narvy tu 22\" do palubovky.....:D:D Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux A ty máš RD4? Ne mám RT3.....bez tel,mp3 a blutáku..... Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux A navigaci tam máš? Asi pokud sháním ten malý displej,tak asi ne.....:myslim:myslim Citovat
nanux Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Mno počkej, já mam taky malý displejek a navigace se na něm zobrazuje dostatečně... Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux Mno počkej, já mam taky malý displejek a navigace se na něm zobrazuje dostatečně... Aha to já nevěděl...myslel jsem že navi je jen ve velkých displejech....promin.....;) Citovat
nanux Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Mno mám takovou zvláštní sestavu... Malý displej, ale k tomu zmiňovanou RT4 Jak jsi psal že to umí bluetooth a MP3, to jako všechny RT4? Osobně jsem to ještě nezkoušel, ale byla by to pecka Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux Mno mám takovou zvláštní sestavu... Malý displej, ale k tomu zmiňovanou RT4 Jak jsi psal že to umí bluetooth a MP3, to jako všechny RT4? Osobně jsem to ještě nezkoušel, ale byla by to pecka No tak to zas nevím jestli všechny....ale jestli tam máš mp3 tak to poznáš tak že je někde na tom rádiu napisek Mp3 Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux Hm, mno tak takovej tam žádnej není Tak asi ne....je to podle roku výroby,ty první jak RT3 a RT4 byly bez mp3 a potom se tam dodávaly i s MP3 jinak na pohled jsou tyto rádia k nerozeznání jen tam je ten nápisek MP3 Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 no máš tak jako já jeden z prvních modelů tak to asi máme bez mp3 Citovat
nanux Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Ak tam máš ten bluetooth potom by si mal mať položku v menu ohľadom nastavenia. MP3 jednoducho vyskúšaj, strč dnu cd a uvidíš. Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: nanux Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: nanux Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby Tak tak, už som absolvoval (vďaka Hnusoba!). Citovat
Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: nanux Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby Tak tak, už som absolvoval (vďaka Hnusoba!). Tak to jo já to mám zapojené ale jen za aktivaci chcou za to u nás 1770 kč a to seru Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: nanux Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby Tak tak, už som absolvoval (vďaka Hnusoba!). Tak to jo já to mám zapojené ale jen za aktivaci chcou za to u nás 1770 kč a to seru Čo to je oproti 6800 za displej Mne v jednom servise povedali, že sa to nedá len s origo príslušenstvom a Hnusoba to vybavil zadara na počkanie. [upravil dne 29.5.2008 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.