Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Jasný, mě to zatím tak moc nezlobí, takže ještě počkám, nicméně asi to nebude mít dlouhého trvání :grr

Hale a na kolik by mě vyšlo tohle:

stredyn4.jpg

Mám s tím takový menší problém :aut

To je RT4 ten bude asi dražší....je v tom tel,MP3,a bluták....no nevím.....ale čekej tak 12000.....

Odesláno

Mno počkej, já mam taky malý displejek a navigace se na něm zobrazuje dostatečně...

Aha to já nevěděl...myslel jsem že navi je jen ve velkých displejech....promin.....;););)

Odesláno

Mno mám takovou zvláštní sestavu... Malý displej, ale k tomu zmiňovanou RT4 :D Jak jsi psal že to umí bluetooth a MP3, to jako všechny RT4? Osobně jsem to ještě nezkoušel, ale byla by to pecka :aut

Odesláno

Mno mám takovou zvláštní sestavu... Malý displej, ale k tomu zmiňovanou RT4 :D Jak jsi psal že to umí bluetooth a MP3, to jako všechny RT4? Osobně jsem to ještě nezkoušel, ale byla by to pecka :aut

No tak to zas nevím jestli všechny....ale jestli tam máš mp3 tak to poznáš tak že je někde na tom rádiu napisek Mp3

Odesláno

Hm, mno tak takovej tam žádnej není :(

Tak asi ne....je to podle roku výroby,ty první jak RT3 a RT4 byly bez mp3 a potom se tam dodávaly i s MP3 jinak na pohled jsou tyto rádia k nerozeznání jen tam je ten nápisek MP3

Odesláno

Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va :bacha

No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby

Tak tak, už som absolvoval (vďaka Hnusoba!).

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak to jo já to mám zapojené ale jen za aktivaci chcou za to u nás 1770 kč a to seru

Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

Tak to jo já to mám zapojené ale jen za aktivaci chcou za to u nás 1770 kč a to seru

Čo to je oproti 6800 za displej :D Mne v jednom servise povedali, že sa to nedá len s origo príslušenstvom a Hnusoba to vybavil zadara na počkanie.

[upravil dne 29.5.2008 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...