Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Je to zhruba rok, co jsem kupoval v přepočtu asi za 800,- displej z aliexpres a nechával u Havlicek.Lukas přepájet diody. Stále bez problému funguje :):super

• O 2 roky později...
Odesláno

Mám dotaz. Koukal jsem na nabídku na Aliexpress a počet ikon u nového sedí s původním, jen s tím rozdílem, že na novém je dvouzónová klima a já mám jednozónovou (ten jsem nikde nenašel). Jen jestli někdo nemá zkušenost, zda bude display fungovat korektně a nebo se musí někde ještě nechat nakonfigurovat. Díky za ifo

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po 2 letech? Poslední příspěvek byl v srpnu 2018...? Koukal jsi na Alliexpress???

Odesláno (upraveno)

Ahoj,ptřebuji poradit jaky lcd koupit, nebo jestli ho někdo nemá a chce ho prodat, na 406 -špatné jde z něho číst.Na vrakáči jsem sehnal jiný typ a ten mi zas plně nefunguje! přikládám foto.Dík za pomoc

IMG_20181018_144404[1].jpg

IMG_20181018_144307[1].jpg

IMG_20181018_144250[1].jpg

Upraveno uživatelem woke
Odesláno

@woke   No sice jsi tady v sekci 407 a tématu o tmavnoucím displeji na 407, ale co, viď... :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, koupil jsem si vysněnou 407 a jak jistě tušíte, s vadným displayem 😭. Prošel jsem toto vlákno od začátku a jestli jsem něco neminul, tak řešíte "jen" 12 pinové displaye, jenže já tam mám 6 pin a ten jsem vůbec nikde nenašel. Jsem z toho malinko zmaten. Dokáže někdo poradit, ať už nový nebo oprava. Mám 407 sedan (datum první registrace 7.1.2005, takže to bude spíš 2004)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...