Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

tak mi dnes přišel display po 3 týdnech- jaká radost! Ale po vyjmutí starého jsem zjistil, že jsem si objedenal nepasující kousek. Já mám pouze 6 kontaktních jehliček na připojení, zatím co tenhle jich má 12. Pokud bude mít někdo zájem, tak jej za 800,- přeprodám. foto zašlu na vyžádání do mailu.

Můžete mi poradit, a přeposlat odkaz na ten správný kousek pro mě?

Odesláno

Jorgexxx : nový 12-pin se dá sehnat okolo 25USD (cca 600CZK) včetně dopravy ....

Odesláno

jsem teda slyšel akorát o tom, že tam byly dva typy displeje ve smyslu toho na které straně je vzadu konektor a jakou má plast na něm barvu .. :myslim

Odesláno (upraveno)

Sakrys... :myslim To chce fakt pořádně hledat a kdyžtak dát tady vědět "chystám se pořídit to a to - bude mi to tam pasovat ?" ...

Upraveno uživatelem StibTo
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Sakrys... :myslim To chce fakt pořádně hledat a kdyžtak dát tady vědět "chystám se pořídit to a to - bude mi to tam pasovat ?" ...

prave mi poslal fotky

v aute ma verzi CT (monochrom NAVI) proto ma jine zapojeni pinu

Jorgexxx

nevim jestli ti mejla dosel ale ten novej ve folii prodas bezproblemu komukoliv kdo ma obyceny display BEZ NAVIGACE a auto po roce 2005

takze 207, 307,407, .....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, 

už si s displejem nevím rady...tak Vás moc prosím o pomoc. Vlastním 407 první registrace 14.2.2005 v Německu takže r.v. asi 2004.

displey obsahu v menu: navigaci, rádio, hodiny, klimu, cd,    ........problém je, že je tam 6-ti pin a nemůžu ho sehnat .

Moc děkuju za pomoc.

Odesláno

A ještě bych měl jeden blbý dotaz. Nemohl bych tam zapojit nějaký jiný typ 6.ti pinového displeje, na kterém bude fungovat vše kromě navigace kterou nepotřebuju. 

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...